EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Belföld

Spé­der teljes jogú meg­ha­tal­ma­zottja volt az Index-tulajdonos offshore cégnek

Nemrég számoltunk be róla, a Ripost cikke alapján, hogy Spéder Zoltán ál­ta­lá­nos meg­ha­tal­ma­zottja volt az Index-tu­laj­do­nos Sey­chelle-szi­ge­teki cég­nek. A jól ismert médiavállalkozó ügyvédjének kérésére helyreigazítást közölt a Ripost, így ezt most mi is megtesszük: Spéder tel­jes körű, ál­ta­lá­nos meg­ha­tal­ma­zottja volt az offshore cégnek.

Tehát, Spé­der Zol­tán ügy­véd­jé­nek fel­szó­lí­tá­sára he­lyreigazítunk: Az Index.hu tu­laj­do­nosa nem csu­pán le­ve­le­ket át­vevő kéz­be­sí­tési meg­bí­zottja, de tel­jes körű, ál­ta­lá­nos meg­ha­tal­ma­zottja volt az Index-tu­laj­do­nos Sey­chelle-szi­ge­teki cég­nek. Spé­der meg­ha­tal­ma­zá­sá­nak a cég­ira­tok sze­rint sem­mi­féle kor­látja nem volt a Ripost információi szerint.

“A meghatalmazott jogkörének semmiféle korlátja nincs egészen addig, amíg a cég érdekében jár el.” –  közzétett dokumentumokban, amelyekben még az általános és korlátlan meghatalmazás határidejét sem rögzítették.

További részletek a Ripost oldalán olvashatóak!

Kapcsolódó Cikkek

 • 1956-os villamosok közlekednek Budapesten

  1956-os villamosok közlekednek Budapesten

  Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára emlékezve két különjárati, három kocsis, Ganz UV korhű villamost állít forgalomba a fővárosban október 22.

 • Megemlékezések, koncertek, megmozdulások a hatvanadik évfordulón

  Megemlékezések, koncertek, megmozdulások a hatvanadik évfordulón

  Országszerte megemlékezéseket, koszorúzásokat, este ünnepi koncertet, díszelőadást tartanak az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 60. évfordulóján. A központi rendezvények a Parlament előtti zászlófelvonással kezdődnek, majd ugyanitt a díszünnepségen a magyar kormányfő és a lengyel államfő mond beszédet.

 • A magyar forradalom és szabadságharcra emlékezünk

  A magyar forradalom és szabadságharcra emlékezünk

  1956 októberében Magyarországon békés tüntetéssel kezdődő, fegyveres felkeléssel folytatódó forradalom bontakozott ki a Rákosi Mátyás nevével összefonódó kommunista diktatúra és a szovjet megszállás ellen.