2018. február 25., vasárnap
Géza

Egyéb V.kerület

Szégyenfalra kerül, aki nem szedi össze

Új oldal indult a legnagyobb közösségi portálon a „Pesti kutyások szégyenfala, avagy aki nem szedi fel” címmel. Az oldal működtetői abban reménykednek, hogy ez is visszatartó erő lesz, és azok a felelőtlen gazdik, akik eddig nem szedték össze kutyájuk piszkát, ezentúl megteszik. Azt írják, aki azt látja, hogy a gazda otthagyja az ürüléket, először szóljon neki, adjon zacskót, ha nincs neki, és ha ezek után sem szedi fel, fotózza le a felelőtlen tulajdonost és a képet töltse fel az oldalra egy rövid történetleírással és helyszínmegjelöléssel. A gazda arcát minden esetben kitakarják. „Célunk nem a megalázás, hanem a kutyapiszok felszedésére való ösztönzés” – írják.

kutyapiszok

fotó:facebook/Pesti kutyások szégyenfala

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.