2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Szexi és tehetséges – ő Elvis unokája

Nagymamájával, Priscilla Presleyvel érkezett egy gálára Riley Keough. Ő a legendás énekes, Elvis Presley legidősebb unokája. A 26 éves lány büszke arra, hogy nem híres családja pénzéből él, hanem maga keresi meg a betevőjét. Korábban modellkedett, mostanában inkább a filmes karrierjét építi. A Mad Max-remake-ben például egy vörös hajú rabszolganőt alakított. Nagymamája, Priscilla persze nagyon büszke rá. Elvis volt feleségéről senki meg nem mondaná, hogy már 70 éves, igaz, a rosszakarók szerint ezt csak a rengeteg plasztikai műtétnek köszönheti.

Priscilla Presley and Riley Keough attend the Humane Society of The United States' To The Rescue Gala at The Forum on May 1, 2016 in Inglewood, California., Image: 283676585, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Priscilla Presley és Riley Keough

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.