EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Extra

Szexi és tehetséges – ő Elvis unokája

Nagymamájával, Priscilla Presleyvel érkezett egy gálára Riley Keough. Ő a legendás énekes, Elvis Presley legidősebb unokája. A 26 éves lány büszke arra, hogy nem híres családja pénzéből él, hanem maga keresi meg a betevőjét. Korábban modellkedett, mostanában inkább a filmes karrierjét építi. A Mad Max-remake-ben például egy vörös hajú rabszolganőt alakított. Nagymamája, Priscilla persze nagyon büszke rá. Elvis volt feleségéről senki meg nem mondaná, hogy már 70 éves, igaz, a rosszakarók szerint ezt csak a rengeteg plasztikai műtétnek köszönheti.

Priscilla Presley and Riley Keough attend the Humane Society of The United States' To The Rescue Gala at The Forum on May 1, 2016 in Inglewood, California., Image: 283676585, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Priscilla Presley és Riley Keough

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.