EUR: 324,09 Ft
CHF: 280,60 Ft
2018. június 18., hétfő
Arnold, Levente

Extra

Szexi és tehetséges – ő Elvis unokája

Nagymamájával, Priscilla Presleyvel érkezett egy gálára Riley Keough. Ő a legendás énekes, Elvis Presley legidősebb unokája. A 26 éves lány büszke arra, hogy nem híres családja pénzéből él, hanem maga keresi meg a betevőjét. Korábban modellkedett, mostanában inkább a filmes karrierjét építi. A Mad Max-remake-ben például egy vörös hajú rabszolganőt alakított. Nagymamája, Priscilla persze nagyon büszke rá. Elvis volt feleségéről senki meg nem mondaná, hogy már 70 éves, igaz, a rosszakarók szerint ezt csak a rengeteg plasztikai műtétnek köszönheti.

Priscilla Presley and Riley Keough attend the Humane Society of The United States' To The Rescue Gala at The Forum on May 1, 2016 in Inglewood, California., Image: 283676585, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Priscilla Presley és Riley Keough

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  Rekordbevétellel indított A hihetetlen család 2

  A hihetetlen család 2 című animációs film 180 millió dolláros bevételt hozott első hétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők rekordját megdöntötte a trükkfilmek kategóriájában.

 • Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi: Szívesen vállalnánk babát

  Tatai Robi a Séfek Séfe nyertese egy hete vette feleségül szerelmét, Barbit. Az ismert szakács boldog, hogy megtalálta élete párját, akivel közös építkezésbe és családalapításba kezdenek.

 • Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Hűtlenséggel vádolják, de nem válik Beckham

  Victoria és David Beckham cáfolják, hogy válnának. Habár az elmúlt hetekben egy fiatal, lányról kezdtek el pletykálni, miszerint ő a focista szeretője és ezért Victoria már válni akar, most a sajtósa oszlatta el a híreket.