2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Sztárasszony az úr a háznál!

Hollywoodban sem szokatlan jelenség, hogy bizony vannak olyan sztárháztartások, ahol a hölgyek jelentősen többet tesznek le az asztalra, mint a kedvesük. Íme néhány határozott nő, aki nem titkolja, hogy otthon ő hordja a nadrágot.

Lady Gaga és Taylor Kinney


Az extrém stílusáról híres énekesnő mindenki legnagyobb megdöbbenésére egy igazán visszafogott párt talált magának a jóképű modell-színész, Taylor Kinney személyében. A szerelmesek négy év együttélés után 2015-ben jelentették be az eljegyzést és állítólag idén nyáron már az esküvőt is megtartják. Gaga nettó vagyonát 275 millió dollárra becsülik, míg szerelmének valószínűleg még a milliót sem éri el a keresete.

Lady Gaga and her fianc� Taylor Kinney were seen walking two full blocks to 'No Name ' Restaurant to celebrate Gaga's birthday party in Los Angeles, CA. A man was seen arriving with a piece of Artwork that gaga requested that was drawn by Michael Jackson and valued at $2 Million dollars. Gaga was wearing very large wedge heel shoes and a Gold Dress with wings on the shoulders while Taylor opted for a nice dress suit., Image: 279509778, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Kylie Minogue és Joshua Sasse


Az ausztrál énekesnőnek valahogy sosem volt szerencséje a szerelemben. Viharos kapcsolatai után viszont úgy tűnik, Ámor nyila őt is eltalálta, ugyanis alig pár hónapnyi ismertség után februárban jelentette be eljegyzését a 28 éves Joshua Sasse-szel. Az angol színész a Galavant című sorozatból lehet ismerős, és bár még csak a pályája elején van, ígéretes tehetségnek tartják a filmesek. Addig is a számlákat Kylie fizeti.

Australian pop Star, Kylie Minogue and her fiance Joshua Sasse were seen at 'Lady Gaga's' Birthday party at 'No Name' Restaurant in Los Angeles, CA, Image: 279511004, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Cate Blanchett és Andrew Upton

A kétszeres Oscar-díjas színésznő  és rendező férje közel 19 évnyi házasság után is igazán kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek négy gyerekükkel, dacára annak, hogy a napi betevőt Cate biztosítja a család számára. A színésznő átlagos gázsija 5–10 millió dollár között van filmenként, míg férje ennek csupán a töredékét szedi össze színházi munkáiból.

ANDREW UPTON & CATE BLANCHETT THE BVLGARI ART AWARD DINNER 2015 AT AGNSW THE DOMAIN, SYDNEY THURSDAY 23RD APRIL, 2015 PHOTOGRAPHER: BELINDA ROLLAND © 2015, Image: 241940029, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Snapper Media

Meryl Streep és Don Gummer

A 66 éves hollywoodi díva több rekordot is felállított már az álomgyárban, és lassan a legstabilabb házassággal büszkélkedő színésznő címére is pályázhatna. A háromszoros Oscar-díjas Streep még 1978-ban házasodott össze Don Gummer szobrászművésszel. Kapcsolatukat leginkább a megértés és a tudatosság jellemzi: Don önmagától vonult a háttérbe, amíg felesége dollármilliókat hozó filmekben csillogtatta meg tehetségét.

02 March 2014 - Hollywood, California - Meryl Streep, Don Gummer. 86th Annual Academy Awards held at the Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center., Image: 186095805, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ADMedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.