2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Extra

Sztárasszony az úr a háznál!

Hollywoodban sem szokatlan jelenség, hogy bizony vannak olyan sztárháztartások, ahol a hölgyek jelentősen többet tesznek le az asztalra, mint a kedvesük. Íme néhány határozott nő, aki nem titkolja, hogy otthon ő hordja a nadrágot.

Lady Gaga és Taylor Kinney


Az extrém stílusáról híres énekesnő mindenki legnagyobb megdöbbenésére egy igazán visszafogott párt talált magának a jóképű modell-színész, Taylor Kinney személyében. A szerelmesek négy év együttélés után 2015-ben jelentették be az eljegyzést és állítólag idén nyáron már az esküvőt is megtartják. Gaga nettó vagyonát 275 millió dollárra becsülik, míg szerelmének valószínűleg még a milliót sem éri el a keresete.

Lady Gaga and her fianc� Taylor Kinney were seen walking two full blocks to 'No Name ' Restaurant to celebrate Gaga's birthday party in Los Angeles, CA. A man was seen arriving with a piece of Artwork that gaga requested that was drawn by Michael Jackson and valued at $2 Million dollars. Gaga was wearing very large wedge heel shoes and a Gold Dress with wings on the shoulders while Taylor opted for a nice dress suit., Image: 279509778, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Kylie Minogue és Joshua Sasse


Az ausztrál énekesnőnek valahogy sosem volt szerencséje a szerelemben. Viharos kapcsolatai után viszont úgy tűnik, Ámor nyila őt is eltalálta, ugyanis alig pár hónapnyi ismertség után februárban jelentette be eljegyzését a 28 éves Joshua Sasse-szel. Az angol színész a Galavant című sorozatból lehet ismerős, és bár még csak a pályája elején van, ígéretes tehetségnek tartják a filmesek. Addig is a számlákat Kylie fizeti.

Australian pop Star, Kylie Minogue and her fiance Joshua Sasse were seen at 'Lady Gaga's' Birthday party at 'No Name' Restaurant in Los Angeles, CA, Image: 279511004, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

Cate Blanchett és Andrew Upton

A kétszeres Oscar-díjas színésznő  és rendező férje közel 19 évnyi házasság után is igazán kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek négy gyerekükkel, dacára annak, hogy a napi betevőt Cate biztosítja a család számára. A színésznő átlagos gázsija 5–10 millió dollár között van filmenként, míg férje ennek csupán a töredékét szedi össze színházi munkáiból.

ANDREW UPTON & CATE BLANCHETT THE BVLGARI ART AWARD DINNER 2015 AT AGNSW THE DOMAIN, SYDNEY THURSDAY 23RD APRIL, 2015 PHOTOGRAPHER: BELINDA ROLLAND © 2015, Image: 241940029, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Snapper Media

Meryl Streep és Don Gummer

A 66 éves hollywoodi díva több rekordot is felállított már az álomgyárban, és lassan a legstabilabb házassággal büszkélkedő színésznő címére is pályázhatna. A háromszoros Oscar-díjas Streep még 1978-ban házasodott össze Don Gummer szobrászművésszel. Kapcsolatukat leginkább a megértés és a tudatosság jellemzi: Don önmagától vonult a háttérbe, amíg felesége dollármilliókat hozó filmekben csillogtatta meg tehetségét.

02 March 2014 - Hollywood, California - Meryl Streep, Don Gummer. 86th Annual Academy Awards held at the Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center., Image: 186095805, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ADMedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Szexért ad interjút Hujber

  Szexért ad interjút Hujber

  Hujber Ferenc újra bombát robbantott: A színész kijelentette, hogy csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik vele.

 • Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiósmár nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezik a baba.

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.