EUR: 325,72 Ft
CHF: 282,30 Ft
2018. június 25., hétfő
Vilmos

Egyéb XX.kerület

Sztárparádé június elején

Már a nyár elején sem kell messze mennünk a legnagyobb sztárokért. A retró zene szerelmesei június 4-én nagy dózisban kapnak belőlük. A Budapest Parkban a Culture Beat, a Captain Jack, a Mr. President, a Pharao, a Soundlovers és a Master Blaster mellett olyan régen látott hazai előadók is színre lépnek, mint a Happy Gang, az Ámokfutók, a Betty Love, a Bestiák vagy a Fresh a Total Dance Festival Cabrio elnevezésű rendezvényen.

(fotó: wikipedia)

A mai napig játsszák a Culture Beat Mr. Vain című slágerét a hazai diszkók (fotó: wikipedia)

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.