2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XX.kerület

Sztárparádé június elején

Már a nyár elején sem kell messze mennünk a legnagyobb sztárokért. A retró zene szerelmesei június 4-én nagy dózisban kapnak belőlük. A Budapest Parkban a Culture Beat, a Captain Jack, a Mr. President, a Pharao, a Soundlovers és a Master Blaster mellett olyan régen látott hazai előadók is színre lépnek, mint a Happy Gang, az Ámokfutók, a Betty Love, a Bestiák vagy a Fresh a Total Dance Festival Cabrio elnevezésű rendezvényen.

(fotó: wikipedia)

A mai napig játsszák a Culture Beat Mr. Vain című slágerét a hazai diszkók (fotó: wikipedia)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.