2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb II.kerület

Takarítsunk együtt!

A kerület közterületeit teszik szebbé önkéntes munkával a Polgármesteri Hivatal munkatársai május 27-én. A környezetvédelmi akcióhoz idén is csatlakozni lehet, takarítási kellékeket biztosítanak, az összegyűjtött szemetet elszállítják.

kornyvednap2

A munkához biztosítanak kesztyűt, zsákokat

Az akciót hatodik alkalommal rendezi meg a II. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Környezetvédelmi Csoportja. A kezdeményezéshez a hivatal munkatársai mellett idén is csatlakozhatnak magánszemélyek és lakóközösségek, valamint iskolák, amelyek a tavaszi nagytakarítás keretében szívesen részt vesznek saját utcájuk vagy társasházuk környezetének rendbetételében. A környezetvédelmi nap fővédnöke Láng Zsolt polgármester. A takarításban részt vevő, környezetükért felelősséget érző, lokálpatrióta lakók és közösségek számára a munkához zsákot, kesztyűt és seprűt biztosítanak. Csatlakozni a bodo.attila@masodikkerulet.hu e-mail-címen vagy a 346-5722-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.