EUR: 307,24 Ft
CHF: 282,16 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb

Tartozásaira költötte nyereményét a 26 éves Benedek

Vagány és őszintén hisz a szerencséjében – a 26 éves Benedek kétmillió forintot nyert a Puttón. A pénzből kifizette a tartozásait, helyrehozta az életét és még így is maradt több százezres tartaléka.

– A Puttó a kedvencem a szerencsejátékok közül. Márciusban, egyik péntek délelőtt töltöttem ki egy szelvényt – kezdte mesélni a Lokálnak Benedek.

– A számokat ötpercenként sorsolják és nagyon akartam nyerni, ezért hétszer is befizettem. A hetedik húzásnál nyertem! Pontosan 2 millió 800 forintot. Amikor ellenőriztük a lottózó termináljánál a szelvényemet, azonnal kiírta, hogy „nagy nyeremény”. Nem akartam elhinni, hogy kétmillió az összeg, teljesen bearanyozta a napom. Bár korábban voltak kisebb nyereményeim, sosem gondoltam volna, hogy én is nyerhetek ennyi pénzt. Este persze bulival ünnepeltem a szerencsémet és csak a legközelebbi barátaimnak mondtam el, mi történt. Jólesett, hogy senkiben sem volt irigység és nem azzal kezdték, hogy segítsek rajtuk – magyarázta Benedek, aki a pénznek köszönhetően teljesen rendbe jött anyagilag.

– Az ember fejben gyorsan elkölti a nyereményt, de én nem fölösleges dolgokra akartam elszórni, hanem az életemet szerettem volna rendbe tenni belőle. Kifizettem az évek alatt felhalmozódott tartozásaimat. Nincs is ennél jobb érzés! Megújítottam a teljes ruhatáramat és a családomnak is adtam a pénzből. Még így is maradt körülbelül 600 ezer forint, ami a vésztartalékom lesz. Továbbra is játszom a Puttóval, de most már egy kicsit máshogy, mint eddig. Bár nem sok milliót nyertem, ez a kétmillió is teljesen megváltoztatta az életem. Mindig voltak szerencseszámaim – például a 21-es az egész életemen végigkísért –, de a legfurcsább az, hogy a Puttón véletlen számokkal nyertem. Így már a saját kedvenceimhez sem ragaszkodom annyira elvakultan – mosolygott Benedek.

srac-pexels-photo-37838malac

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.