2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Extra

Tatár Csilla: Idén nem dobozból tudósítom Európát

Különleges helyszínről jelentkezik 64. Eurovíziós Dalfesztivál hazai kísérőműsora, az Elővízió. A műsorvezető Tatár Csilla számára sem mindennapi élmény lesz a rajongókkal teli Március 15. tér,  hisz a tavalyi show-ban  egy “kis dobozban” mondta el a hazai pontokat.

Freddie_Stockholm_3_szinpad_fotokredit_Andres_Putting_04[1]

Már csak egyet kell aludni és kiderül, hogyan szerepel a 64. Eurovíziós Dalfesztivál hazai fellépője Freddie. Az élő műsor legizgalmasabb része körülbelül éjfél körül várható, mikor mind a 42 résztvevő országot kapcsolják, hogy nyilvánosságra hozzák országuk szavazóinak pontszámait. A magyar voksokat idén is Tatár Csilla fogja élőben megosztani az egész kontinenssel. Csilla számra külön öröm idén, hogy nem digitális háttér mögül kell bejelentkezni, hanem Budapest egyik legfelkapottabb étterme, a KIOSK elől.


Tatár Csilla A Dal sajtáj Mtva (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

– Sokkal izgalmasabb lesz így. Tavaly a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy megcsináltuk az élő műsort 20:30-21:00 óráig, majd a majdnem teljesen üres székházban ültünk a szerkesztővel és az operatőrrel és vártuk, hogy éjfél-egy között megszólítsanak a show műsorvezetői. Egy műanyag dobozban, mögöttem digitális háttérrel mondtam el a magyar pontokat. Szerintem sokkal jobb lesz így. Várjuk a szurkolókat is a térre, akik minden bizonnyal izgatottan fogják várni Freddie eredményét.

Nem csak a tévé előtt szurkolhatnak a nézők!


Idén az MTVA nem csak felvezető műsorokkal készül a dalfesztiválra, hanem Svédország Nagykövetségével együttműködve elhozza az eurovíziós életérzést is Budapestre. Május 14-én, a döntő estéjén a Március 15. téren, a KIOSK Budapest étterem előtt nyilvános Eurovízió néző estét tartanak, ahol a látogatók kivetítőkön követhetik az Elővízió és az Eurovíziós Dalfesztivál adásait. A KIOSK-ban A Dal 2016 fellépői adnak ingyenes koncertet május 14-én 21 órától, melyen a Kállay Saunders Band, Petruska András, Ív és Gáspár Laci áll színpadra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tovább tart a lakásbumm

    Tovább tart a lakásbumm

    Év végi hajrával zárt a magyar építőipar. A termelés 30,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit novemberben.

  • Nézettségi rekordot dönt A Piramis

    Nézettségi rekordot dönt A Piramis

    Példátlan rekordokat döntött a TV2 sikerműsora, A Piramis. A Stohl András nevével fémjelzett vetélkedő hétről-hétre jobb nézettséget produkál, múlt héten már közel 1 millióan izgultak a tévéképernyők előtt, ezzel maga mögé utasítva az RTL Klub Barátok közt című szappanoperáját.