2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Tatár Csilla: Idén nem dobozból tudósítom Európát

Különleges helyszínről jelentkezik 64. Eurovíziós Dalfesztivál hazai kísérőműsora, az Elővízió. A műsorvezető Tatár Csilla számára sem mindennapi élmény lesz a rajongókkal teli Március 15. tér,  hisz a tavalyi show-ban  egy “kis dobozban” mondta el a hazai pontokat.

Freddie_Stockholm_3_szinpad_fotokredit_Andres_Putting_04[1]

Már csak egyet kell aludni és kiderül, hogyan szerepel a 64. Eurovíziós Dalfesztivál hazai fellépője Freddie. Az élő műsor legizgalmasabb része körülbelül éjfél körül várható, mikor mind a 42 résztvevő országot kapcsolják, hogy nyilvánosságra hozzák országuk szavazóinak pontszámait. A magyar voksokat idén is Tatár Csilla fogja élőben megosztani az egész kontinenssel. Csilla számra külön öröm idén, hogy nem digitális háttér mögül kell bejelentkezni, hanem Budapest egyik legfelkapottabb étterme, a KIOSK elől.


Tatár Csilla A Dal sajtáj Mtva (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

– Sokkal izgalmasabb lesz így. Tavaly a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy megcsináltuk az élő műsort 20:30-21:00 óráig, majd a majdnem teljesen üres székházban ültünk a szerkesztővel és az operatőrrel és vártuk, hogy éjfél-egy között megszólítsanak a show műsorvezetői. Egy műanyag dobozban, mögöttem digitális háttérrel mondtam el a magyar pontokat. Szerintem sokkal jobb lesz így. Várjuk a szurkolókat is a térre, akik minden bizonnyal izgatottan fogják várni Freddie eredményét.

Nem csak a tévé előtt szurkolhatnak a nézők!


Idén az MTVA nem csak felvezető műsorokkal készül a dalfesztiválra, hanem Svédország Nagykövetségével együttműködve elhozza az eurovíziós életérzést is Budapestre. Május 14-én, a döntő estéjén a Március 15. téren, a KIOSK Budapest étterem előtt nyilvános Eurovízió néző estét tartanak, ahol a látogatók kivetítőkön követhetik az Elővízió és az Eurovíziós Dalfesztivál adásait. A KIOSK-ban A Dal 2016 fellépői adnak ingyenes koncertet május 14-én 21 órától, melyen a Kállay Saunders Band, Petruska András, Ív és Gáspár Laci áll színpadra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.