EUR: 308,05 Ft
CHF: 266,25 Ft
2017. október 19., csütörtök
Nándor

Sport

Terry még egy évre aláírt a Chelsea-nél

Elfogadta és aláírta a szerződésének egy évre szóló meghosszabbítását John Terry, a Chelsea labdarúgóklubjának csapatkapitánya.

A 35 éves védőnek a szezon végén járt le az eddigi megállapodása, s januárban még azt mondta, nem marad az együttesnél.

Múlt pénteken aztán Guus Hiddink, a Chelsea vezetőedzője, akit az olasz szövetségi kapitány, Antonio Conte vált az Európa-bajnokság után, azt mondta, felajánlották a hosszabbítás lehetőségét Terrynek, aki gondolkozik ezen.

Terry szerdán azt nyilatkozta, alig várja a következő idényt, s bízik benne, hogy Conte irányításával a csapat sikeres lesz.

A korábbi válogatott futballista 1998-ban mutatkozott be a londoni együttesben, melynek színeiben azóta több mint 700 mérkőzésen lépett pályára.

A Chelsea címvédőként csak 10. lett a mostani szezonban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ilyen volt a Storck-éra

    Ilyen volt a Storck-éra

    Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

  • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

    A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!