2018. április 24., kedd
György

Egyéb XXII.kerület

Tizenegy érmet hozott Angliából a Törley

A budafoki Törley Pezsgőpincészet pezsgői és borai hét ezüst- és négy bronzérmet nyertek az angliai Surreyben a 47. International Wine and Spirit Competition nemzetközi borversenyen. A több mint 400 főből álló zsűri a világ 90 országából nevezett borokat bírálta.

Ezüstérmes lett a Törley Chardonnay Nyerspezsgő 2012, a Törley Chardonnay Brut 2013, a Törley Casino Sec, a  Törley Tokaji Doux, a Törley Fortuna Doux, a Louis Francois & Co. Rosé Brut Nature Nyerspezsgő 2011, a György-Villa Collection Etyek-Budai Irsai Olivér 2015. A Törley Gála Sec, a György-Villa Collection Etyek-Budai Sauvignon Blanc 2015, a György-Villa Collection Etyek-Budai Zenit 2015 és a Chapel Hill Sparkling Chardonnay Brut a bronzérmet érdemelte ki a nemzetközi versenyen.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.