EUR: 308,74 Ft
CHF: 285,10 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb XXII.kerület

Tizenegy érmet hozott Angliából a Törley

A budafoki Törley Pezsgőpincészet pezsgői és borai hét ezüst- és négy bronzérmet nyertek az angliai Surreyben a 47. International Wine and Spirit Competition nemzetközi borversenyen. A több mint 400 főből álló zsűri a világ 90 országából nevezett borokat bírálta.

Ezüstérmes lett a Törley Chardonnay Nyerspezsgő 2012, a Törley Chardonnay Brut 2013, a Törley Casino Sec, a  Törley Tokaji Doux, a Törley Fortuna Doux, a Louis Francois & Co. Rosé Brut Nature Nyerspezsgő 2011, a György-Villa Collection Etyek-Budai Irsai Olivér 2015. A Törley Gála Sec, a György-Villa Collection Etyek-Budai Sauvignon Blanc 2015, a György-Villa Collection Etyek-Budai Zenit 2015 és a Chapel Hill Sparkling Chardonnay Brut a bronzérmet érdemelte ki a nemzetközi versenyen.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.