2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb X.kerület

Több mint húszezer virágot kapott Kőbánya

Lezárult az Önnek is szeretnék adni virágot elnevezésű kerületszépítő akció, melyet az önkormányzat hirdetett meg. A felhívásra 1595 pályázat érkezett, a jelentkezők közel 10 millió forint értékben vihettek haza virágokat. Összesen 20 ezer 850 egynyári virágot: paprikavirágot, bársonyvirágot, celóziát, begóniát, mézvirágot, 19 ezer 210 tő muskátlit, 3 ezer 700 darab fűszernövényt, 5 ezer 860 fagyalcserjét és 12 ezer 260 csodasövénycserjét vehettek át azok, akik jelentkeztek az önkormányzat felhívására. A gyönyörű virágokból összeállított csomagokból magánszemélyek legfeljebb 2, társasházak lépcsőházanként 10, iskolák, óvodák, bölcsődék 5 darabot igényelhettek.

Virágosztás a Hunyadi téren ( Fotó: Sáfár Tibor)


( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.