EUR: 308,30 Ft
CHF: 282,33 Ft
2017. május 24., szerda
Eszter, Eliza

Egyéb X.kerület

Több mint húszezer virágot kapott Kőbánya

Lezárult az Önnek is szeretnék adni virágot elnevezésű kerületszépítő akció, melyet az önkormányzat hirdetett meg. A felhívásra 1595 pályázat érkezett, a jelentkezők közel 10 millió forint értékben vihettek haza virágokat. Összesen 20 ezer 850 egynyári virágot: paprikavirágot, bársonyvirágot, celóziát, begóniát, mézvirágot, 19 ezer 210 tő muskátlit, 3 ezer 700 darab fűszernövényt, 5 ezer 860 fagyalcserjét és 12 ezer 260 csodasövénycserjét vehettek át azok, akik jelentkeztek az önkormányzat felhívására. A gyönyörű virágokból összeállított csomagokból magánszemélyek legfeljebb 2, társasházak lépcsőházanként 10, iskolák, óvodák, bölcsődék 5 darabot igényelhettek.

Virágosztás a Hunyadi téren ( Fotó: Sáfár Tibor)


( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok

  Júniusban már elérhetőek lesznek az internet-alapcsomagok, amelyek a szolgáltatók jelenlegi legalacsonyabb árainál is 15 százalékkal kedvezőbb áron kínálnak majd szolgáltatást – közölte Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos az Országgyűlés kulturális bizottságának és népjóléti bizottságának együttes ülésén kedden.

 • Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Ne feledje leadni személyi jövedelemadó-bevallását!

  Már csak öt nap van a személyi jövedelemadó-bevallások leadására, amit az adózók még szombat délelőtt is megtehetnek a budapesti Eurocenterben – közölte a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 • Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Hatvan éve boldog feleségével Kányádi Sándor

  Sztárként ünnepelték születésnapi köszöntésén a 88 éves, Kossuth-díjas erdélyi magyar költőt, Kányádi Sándort. A nemzet művésze sajnos egyre kevesebb találkozón tud megjelenni, miután összeroppant egy csigolyája és bottal közlekedik, de humora és lelkesedése a régi.