EUR: 307,42 Ft
CHF: 265,81 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Sport

Továbbra is Kaká az egyik legjobban kereső futballista

Továbbra is a brazil Kaká az észak-amerikai bajnokság (MLS) legjobban kereső labdarúgója.

Az AC Milannál és a Real Madridnál is megfordult sztár évi 7 167 500 dollárt (2 milliárd forintot) kap az Orlando Citytől, így akárcsak tavaly, ő áll a lista élén.

Második helyezett a 2015-ös évad legjobbja, az olasz Sebastian Giovinco 7 115 556 dollárral, majd a szintén a Toronto FC-t erősítő Michael Bradley – az amerikai válogatott csapatkapitánya – következik 6,5 millióval.

Steven Gerrard, a Liverpool és az angol nemzeti csapat korábbi kapitánya 6,3 millió dollárt kap a Los Angeles Galaxytól, míg honfitársa, Frank Lampard 6 milliót kasszíroz a New York City FC-nél. Klubtársai közül az olasz Andrea Pirlo 5,9, míg a spanyol David Villa 5,6 millió dollárt keres.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Emlékezzünk a nagyokra!

  Emlékezzünk a nagyokra!

  Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

 • Ilyen volt a Storck-éra

  Ilyen volt a Storck-éra

  Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

 • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!