EUR: 312,83 Ft
CHF: 271,87 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Egyéb XIV.kerület

Vegyen toplessbárt!

night clubSzeretne egy saját toplessbárt? Van 120 milliója? Akkor máris az öné lehet egy komplett zuglói night club, amely toplessbárként és panzióként is működik. Mint az apróhirdetésből kiderül, 10 kétágyas szobája van, mindegyik franciaággyal és fürdőszobával felszerelve, az alagsorban emellett bár, szauna és jakuzzi  található.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.