EUR: 307,32 Ft
CHF: 282,14 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XIV.kerület

Virágzó Zugló program újratöltve

Panel kertek Zugló, Ond vezér út ( Fotó: Sáfár Tibor )

Így virágzott tavaly az Ond vezér út egyik közösségi kertje
( Fotó: Sáfár Tibor )

A Virágzó Zugló program újra indul, vagyis aki szeretne részt venni benne, annak ismét pályáznia kell.

– Akik pályázni kívánnak a Virágzó Zugló 2016 programra, a pályázati lehetőség megnyílását követően adják be jelentkezésüket – hívta fel a figyelmet a program szakmai vezetője, Megyeri Szabolcs kertész. –A beadási határidőt a napokban tesszük közzé  a Virágzó Zugló hivatalos, valamint Facebook-oldalán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.