EUR: 308,76 Ft
CHF: 267,52 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb XIV.kerület

Vitamindús lesz az Alma koncertje

alma

Az Alma új dalának koncertpremierje a Vasúttörténeti Parkban lesz

Egy különleges dalt is bemutat az Alma együttes a Vasúttörténeti Parkban május 29-i koncertjén. Arra tanítja meg a gyerekeket, hogy miben rejtőznek a számukra fontos vitaminok és miért fontos a fogyasztásuk.

A Vitamin című nótához videoklip is készült, amit a koncertre való ráhangolódásként a Youtube-ról is letölthetnek az érdeklődők.

– A Vitamin dal témáját a vitaminok betűi ihlették– mondta az Alma együttes tagja, Buda Gábor, a dal szerzője, aki nem mellesleg a klip forgatókönyvét írta és rendezte, valamint a kisfilm hátterét adó rajzokat, akvarelleket festette.

A Vitamin klip igazi baráti-családi munka volt, hiszen a gyerekek  között a zenekartagok csemetéi is feltűnnek, a videó stúdiómunkálataiban pedig a klipben is szereplő Tibus bohóc, vagyis Andrejszki Tibor, a zenekar régi barátja is részt vett. A nóta a legközelebbi Alma-lemezen is rajta lesz, addig pedig a koncertek mellett a Minimaxon láthatják és hallhatják a gyerekek, hiszen a dal ötletét a Minimax új vitamincsaládja adta. A narancs és erdei gyümölcs ízű, színes készítmények a gyerekek számára legfontosabb vitaminokat rejtik. Az Omega-3, amit régen a „nemszeretem” halolajjal azonosítottak, most finom tablettává változott, csakúgy, mint a több ásványi anyagot, értékes nyomelemet és probiotikumot is tartalmazó Multivitamin készítmény, valamint a C-vitamin, ami többé nem savanyú, hanem édes narancsízű.

 

Halász Judit is eljön

A Vasúttörténeti Park gyermeknapi programjai május 28-án kezdődnek. Aznap kölekedésbiztonsági bemutatóval várják az érdeklődőket, és Halász Judit koncert is lesz.

Millenáris Park, kerület napja, Halász Judit, főzőverseny,

 

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.