EUR: 307,08 Ft
CHF: 286,18 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Belföld

Vona nyilvánosan alázza legszorosabb szövetségeseit?

Budapest, 2016. március 21.
Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke, frakcióvezetője az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. március 21-én. Balra Dúró Dóra, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.
MTI Fotó: Kovács Tamás

A Válasz.hu szúrta ki a Jobbik korábbi országgyűlési képviselőjének, Bertha Szilviának az ATV-nek adott interjúját, melyben az ex-képviselő kijeletni Vona Gábor a legszorosabb szövetségeseit alázza meg nyilvánosan.

Az interjúból az is kiderül, hogy Bertha Szilvia egy új keresztényszociális párton dolgozik, mely már a 2018-as választásokon is elindulna.

„Vona Gáborék a néppártosodásnak nevezett folyamattal feladták a radikalizmus minden formáját és a keresztény alapokat is […] Vona saját bástyáit alázza meg nyilvánosan, olyanokat, akikkel akár 10 éve együtt dolgozik” – mondta Bertha Szilvia az Egyenes Beszéd keddi adásában. Bertha a beszélgetés egy pontján feltette a kérdést, Vona Gáborra célozva: „Ilyen ember akar Magyarország miniszterelnöke lenni?”

Bertha Szilvia szerint a tenni akarás rég kiveszett a Jobbikból, új pártjában – mely egyelőre csak mozgalom – azonban minden másként lesz.

További részletek a Heti Válasz oldalán olvashatók!

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapest az ötödik legolcsóbb európai úticél

  Budapest az ötödik legolcsóbb európai úticél

  Ötödik lett fővárosunk azon a listán, amely 2017 legolcsóbb európai úticéljait szedte össze. Az úgynevezett Daily Backpaper Index szerint egy turista átlagosan napi mintegy 26 dollárért töltheti az idejét Budapesten.

 • Vona Gábor nem tiltaná a mecseteket

  Vona Gábor nem tiltaná a mecseteket

  A radikális szellemiségű Jobbikosok talán még a székről is lefordultak, amikor hétfő este Vona Gábor azt találta mondani az RTL-Klub Magyarul Balóval című műsorában…

 • Bosszút álltak az újságírón?

  Bosszút álltak az újságírón?

  Megdöbbentő támadás áldozata lett Jurák Kata, a PestiSrácok.hu hírportál oknyomozó újságírója. Szentendrén élő kolléganőnk kedd reggel iskolába indult két gyermekével, és menet közben arra lett figyelmes, hogy az autó furcsán viselkedik.