EUR: 310,84 Ft
CHF: 265,76 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Belföld

Vona nyilvánosan alázza legszorosabb szövetségeseit?

A Válasz.hu szúrta ki a Jobbik korábbi országgyűlési képviselőjének, Bertha Szilviának az ATV-nek adott interjúját, melyben az ex-képviselő kijeletni Vona Gábor a legszorosabb szövetségeseit alázza meg nyilvánosan.

Az interjúból az is kiderül, hogy Bertha Szilvia egy új keresztényszociális párton dolgozik, mely már a 2018-as választásokon is elindulna.


„Vona Gáborék a néppártosodásnak nevezett folyamattal feladták a radikalizmus minden formáját és a keresztény alapokat is […] Vona saját bástyáit alázza meg nyilvánosan, olyanokat, akikkel akár 10 éve együtt dolgozik” – mondta Bertha Szilvia az Egyenes Beszéd keddi adásában. Bertha a beszélgetés egy pontján feltette a kérdést, Vona Gáborra célozva: „Ilyen ember akar Magyarország miniszterelnöke lenni?”

Bertha Szilvia szerint a tenni akarás rég kiveszett a Jobbikból, új pártjában – mely egyelőre csak mozgalom – azonban minden másként lesz.

További részletek a Heti Válasz oldalán olvashatók!

Kapcsolódó Cikkek

 • Budai: Czeglédy zsarolhatja a baloldalt

  Budai: Czeglédy zsarolhatja a baloldalt

  Czeglédy Csaba olyan információk birtokában lehet, amellyel zsarolhatja a DK-t és szocialistákat – nyilatkozta Budai Gyula fideszes képviselő, aki arra vár választ a baloldali pártoktól, mivel tartja sakkban Gyurcsányt és az MSZP-t a “baloldal pénztárnoka”, ami miatt mindenképpen ki akarják hozatni a köztörvényes bűncselekménnyel vádolt ügyvédet a börtönből.

 • Orbán Viktor: Gyuri bácsit hazaküldjük a hálózatával együtt

  Orbán Viktor: Gyuri bácsit hazaküldjük a hálózatával együtt

  Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az Országház előtt több százezer ember előtt megtartott március 15-i ünnepi beszédében.

 • Szájer szerint is sorsdöntő választásra készülünk

  Szájer szerint is sorsdöntő választásra készülünk

  Összeköt bennünket, hogy magyarok vagyunk, hogy ehhez a földhöz kötődünk, ezt a hazát szeretjük, és azt szeretnénk, ha ez a haza ilyen is maradna, ezért április 8-án sorsdöntő választásra készülünk – jelentette ki Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő vasárnap délután a Bács-Kiskun megyei Solton.