EUR: 308,50 Ft
CHF: 285,49 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Belföld

Vona nyilvánosan alázza legszorosabb szövetségeseit?

Budapest, 2016. március 21.
Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke, frakcióvezetője az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. március 21-én. Balra Dúró Dóra, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.
MTI Fotó: Kovács Tamás

A Válasz.hu szúrta ki a Jobbik korábbi országgyűlési képviselőjének, Bertha Szilviának az ATV-nek adott interjúját, melyben az ex-képviselő kijeletni Vona Gábor a legszorosabb szövetségeseit alázza meg nyilvánosan.

Az interjúból az is kiderül, hogy Bertha Szilvia egy új keresztényszociális párton dolgozik, mely már a 2018-as választásokon is elindulna.

„Vona Gáborék a néppártosodásnak nevezett folyamattal feladták a radikalizmus minden formáját és a keresztény alapokat is […] Vona saját bástyáit alázza meg nyilvánosan, olyanokat, akikkel akár 10 éve együtt dolgozik” – mondta Bertha Szilvia az Egyenes Beszéd keddi adásában. Bertha a beszélgetés egy pontján feltette a kérdést, Vona Gáborra célozva: „Ilyen ember akar Magyarország miniszterelnöke lenni?”

Bertha Szilvia szerint a tenni akarás rég kiveszett a Jobbikból, új pártjában – mely egyelőre csak mozgalom – azonban minden másként lesz.

További részletek a Heti Válasz oldalán olvashatók!

Kapcsolódó Cikkek