EUR: 308,51 Ft
CHF: 288,56 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Extra

A Kaukázus énekese indította a reggelt a Petőfi Rádión

Kardos Horváth János volt az utolsó előtti vendég műsorvezető a Petőfi Rádió reggeli műsorában a Talpra magyarban.
– Pacsirta típus vagyok, ezért nem okozott gondot a koránkelés és a reggel 6-ra való csúcsra járatásom – mesélte az énekes. Mariannt nem ismertem, csak elképzelésem volt róla, és óriásit csalódtam benne, persze pozitívan. Mikivel meg kiderült, hogy ezer éves ismerősök vagyunk! Aminek külön örültem, hogy hozhattam a saját témáimat – árulta el Kardos Horváth János a hallgatóknak.

A Kaukázus frontembere környezettudatos él családjával és három gyermekével. Kiemelten fontosnak tartja az Északi-sark jégtakaróinak megmentését, hiszen ahogyan fogalmazott, drámai a helyzet. A számára fontos témák mellett kedvenc zenéiről is beszélt a Petőfi Rádió hallgatóinak, amelyek közül többet le is játszott. Így Bruno Mars – Billionaire, Kaukázus – Mindenki, K2 – Dugjál engem el!, illetve George Ezra – Budapest című dalára ébredhettek azok, akik a Talpra magyarral indították a reggelt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    Bruce Willis milliárdokat keresett a semmivel

    A színész egy olyan film után kapott egy zsák pénzt, ami el sem készült. A bíróság 5,9 millió dollárt, nagyjából 1,7 milliárd forint kártérítést ítélt meg Bruce Willisnek egy el nem készült filmért.

  • Kiderültek Diana féltett titkai

    Kiderültek Diana féltett titkai

    Újabb fájdalmas titkok derültek ki a tragikus sorsú Diana hercegnéről. Személyi titkára, Jane Parsons összesen 25 személyes hangvételű levelet ajánlott fel, amelyeket korábban a hercegnétől kapott.