EUR: 309,10 Ft
CHF: 289,17 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Egyéb XIV.kerület

A Király helyettese Zuglóból indult

Minden bizonnyal Király Gábor védi majd a válogatott kapuját a közelgő labdarúgó Európa-bajnokságon. Az egyik tartalék Gulácsi Péter lesz. A Lipcse jelenlegi kapusa tizenhárom éves koráig a lakhelyéhez közeli BVSC csapatában nevelkedett, onnan került az MTK-hoz.

gulácsi

Gulácsi szinte még gyerekként az MTK-ban (fotó:sandorkaroly.hu)

Kairó, 2009. október 16. GULÁCSI Péter magyar kapus hárít egy Costa Rica-i 11-est a 20 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságának harmadik helyéért játszott Magyarország-Costa Rica mérkőzésen a Kairói Nemzetközi stadionban 2009. október 16-án. A találkozó 1-1-es döntetlennel végződött, a rendes játékidőt követő büntetőpárbajt pedig Magyarország nyerte 2-0-ra úgy, hogy Gulácsi három tizenegyest is védett. (MTI/EPA/Ali Hajder)

Itt már címeres mezben a 2009-es U20-as világbajnokságon (MTI/EPA/Ali Hajder)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Magyarország innovációs központtá kíván válni

  Szijjártó: Magyarország innovációs központtá kíván válni

  Magyarország egyre inkább innovációs központtá kíván válni, ezért a jövő évtől minden kutatásfejlesztéssel foglalkozó vállalkozás kétszer annyi pénzt vonhat le az adóalapjából, mint amennyit innovációra fordít – jelentette ki Szijjártó Péter a think.

 • Meghalt Alekszej Abrikoszov

  Meghalt Alekszej Abrikoszov

  Meghalt 88 éves korában Alekszej Abrikoszov orosz-amerikai elméleti fizikus, aki 2003-ban a brit Anthony J. Leggett-tel és a szintén orosz Vitalij Ginzburggal megosztva Nobel-díjat kapott a szupravezetők és a szuperfolyékonyság kutatásában elért eredményeiért.

 • Európa kulturális központja lehet Debrecen

  Európa kulturális központja lehet Debrecen

  A közgyűlés frakcióvezetői közös nyilatkozat aláírásával erősítették meg, hogy teljes egyetértéssel indul a kulturális fővárosi címért folyó pályázaton Debrecen.