2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb XIV.kerület

A Király helyettese Zuglóból indult

Minden bizonnyal Király Gábor védi majd a válogatott kapuját a közelgő labdarúgó Európa-bajnokságon. Az egyik tartalék Gulácsi Péter lesz. A Lipcse jelenlegi kapusa tizenhárom éves koráig a lakhelyéhez közeli BVSC csapatában nevelkedett, onnan került az MTK-hoz.

gulácsi

Gulácsi szinte még gyerekként az MTK-ban (fotó:sandorkaroly.hu)

Kairó, 2009. október 16. GULÁCSI Péter magyar kapus hárít egy Costa Rica-i 11-est a 20 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságának harmadik helyéért játszott Magyarország-Costa Rica mérkőzésen a Kairói Nemzetközi stadionban 2009. október 16-án. A találkozó 1-1-es döntetlennel végződött, a rendes játékidőt követő büntetőpárbajt pedig Magyarország nyerte 2-0-ra úgy, hogy Gulácsi három tizenegyest is védett. (MTI/EPA/Ali Hajder)

Itt már címeres mezben a 2009-es U20-as világbajnokságon (MTI/EPA/Ali Hajder)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.