EUR: 307,31 Ft
CHF: 281,65 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb XIV.kerület

A Király helyettese Zuglóból indult

Minden bizonnyal Király Gábor védi majd a válogatott kapuját a közelgő labdarúgó Európa-bajnokságon. Az egyik tartalék Gulácsi Péter lesz. A Lipcse jelenlegi kapusa tizenhárom éves koráig a lakhelyéhez közeli BVSC csapatában nevelkedett, onnan került az MTK-hoz.

gulácsi

Gulácsi szinte még gyerekként az MTK-ban (fotó:sandorkaroly.hu)

Kairó, 2009. október 16. GULÁCSI Péter magyar kapus hárít egy Costa Rica-i 11-est a 20 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságának harmadik helyéért játszott Magyarország-Costa Rica mérkőzésen a Kairói Nemzetközi stadionban 2009. október 16-án. A találkozó 1-1-es döntetlennel végződött, a rendes játékidőt követő büntetőpárbajt pedig Magyarország nyerte 2-0-ra úgy, hogy Gulácsi három tizenegyest is védett. (MTI/EPA/Ali Hajder)

Itt már címeres mezben a 2009-es U20-as világbajnokságon (MTI/EPA/Ali Hajder)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.