2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

A Majka–Tilla párost kitúrta a Kasza–Cooky duó

A nagy dumás Kasza Tibi és barátja, Cooky lesznek a Ezek megőrültek! következő évadának műsorvezetői. A hírt a Tv2 is megerősítette.

Már biztos, hogy Majkát és Tillát kipöckölte a helyéről Kasza Tibi és Cooky, és az ősszel induló szórakoztató műsor élén már őket láthatjuk. A páros a Nagy Duett idején csiszolódott össze, ami a csatorna vezetőségének is feltűnt. Csak úgy ontották magukból a poénokat az adások alatt, így nem is volt kérdés: tökéletes vérfrissítés ez a csere az új évaddal induló műsornak. Az énekes-műsorvezető nagyon örült a felkérésnek, és úgy érzi, abszolút illik hozzá egy ilyen laza és humoros műsor. Társnak pedig Tibi jobbat elképzelni sem tudott volna, mint Cookyt, aki lélekben már lázasan készül a felvételekre, de különösebb aggályai neki sincsenek, hisz ő is gyakorlott televíziós.


 

Kasza Tibi, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

cooky2

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.