EUR: 305,44 Ft
CHF: 275,20 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Extra

A Majka–Tilla párost kitúrta a Kasza–Cooky duó

A nagy dumás Kasza Tibi és barátja, Cooky lesznek a Ezek megőrültek! következő évadának műsorvezetői. A hírt a Tv2 is megerősítette.

Már biztos, hogy Majkát és Tillát kipöckölte a helyéről Kasza Tibi és Cooky, és az ősszel induló szórakoztató műsor élén már őket láthatjuk. A páros a Nagy Duett idején csiszolódott össze, ami a csatorna vezetőségének is feltűnt. Csak úgy ontották magukból a poénokat az adások alatt, így nem is volt kérdés: tökéletes vérfrissítés ez a csere az új évaddal induló műsornak. Az énekes-műsorvezető nagyon örült a felkérésnek, és úgy érzi, abszolút illik hozzá egy ilyen laza és humoros műsor. Társnak pedig Tibi jobbat elképzelni sem tudott volna, mint Cookyt, aki lélekben már lázasan készül a felvételekre, de különösebb aggályai neki sincsenek, hisz ő is gyakorlott televíziós.

 

Kasza Tibi, Lángosparti és sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

cooky2

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Törőcsik Mari: Meggyógyulok!

    Továbbra is csak Bodrogi Gyulát engedi magához Törőcsik Mari, aki bár hosszú hetek óta kórházban van, volt férjének megígérte: meg fog gyógyulni. Bodrogi, amikor csak teheti, meglátogatja a nemzet színészét, ha pedig elfoglaltsága nem engedi, telefonon akkor is folyamatosan tartják a kapcsolatot, ami rengeteget segít Törőcsik felépülésében.

  • Az ugaron bulizik Pásztor Anna

    Az ugaron bulizik Pásztor Anna

    Ötödjére rendezi meg Pásztor Anna és zenekara, az Anna and the Barbies saját nevükkel fémjelzett fesztiváljukat Ópusztaszeren.