EUR: 309,63 Ft
CHF: 288,47 Ft
2017. március 29., szerda
Auguszta

Belföld

A nap balekjai: visszavitték a lopott biciklit – videó!

Lúzer biciklitolvajokat értek tetten a rendőrök Ózdon. Június 8-án éjfél körül a Piac utcában állítottak meg a járőrök két bicikliző tinédzsert. A 14 és 15 éves fiúk állították a rendőröknek, hogy nem lopták a kerékpárokat, majd elhajtottak. Másnap a járművek tulajdonosa bejelentést tett: az éjjel elvitték két, egyenként ötvenezer forintot érő kétkerekűjét. Visszahozták ugyan, de rossz helyre tették le a kertben, a tolvajok akciójáról pedig egy biztonsági kamera is felvételt készített. Ezen az látszik, hogy a két tini előbb elviszi a bicajokat, majd kisvártatva visszatolja azokat a kapun. A borsodi rendőrök a Lokálnak megerősítették: a tolvajok az ellenőrzés után maguktól vitték vissza a lopott holmit. Most eljárás indul ellenük.

Ide kattintva nézhető meg a videó!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Simicska tanácsaira támaszkodna Vona

  Jelen pillanatban nem venné fel a Jobbikba Simicska Ádámot Vona Gábor, ám a segítségét elfogadnák. Mindezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta a Jobbik elnöke, aki a műsorvezetőnek arra a kérdésére, hogy Simicska Ádám kérte-e a felvételét a Jobbikba, Vona azt válaszolta: ez valótlan információ, vagyis kacsa.

 • Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Lebukott Demszky! Aba Botond is ellene vallott

  Egykori beosztottja, Aba Botond volt BKV-vezérigazgató az Országgyűlés gazdasági bizottságának elismerte: Demszky Gábor „közvetlen irányításával” működött a DBR Metró Projekt Kft.

 • Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Allergiások figyelem!: Fokozódik a nyír pollenszórása

  Az elkövetkező napokban várhatóan országszerte fokozódik a nyír pollenszórása, a déli, délnyugati országrészben a koncentrációja már a magas szintet is elérheti – tette közzé az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebook-oldalán.