EUR: 307,49 Ft
CHF: 265,79 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Belföld

A nap balekjai: visszavitték a lopott biciklit – videó!

Lúzer biciklitolvajokat értek tetten a rendőrök Ózdon. Június 8-án éjfél körül a Piac utcában állítottak meg a járőrök két bicikliző tinédzsert. A 14 és 15 éves fiúk állították a rendőröknek, hogy nem lopták a kerékpárokat, majd elhajtottak. Másnap a járművek tulajdonosa bejelentést tett: az éjjel elvitték két, egyenként ötvenezer forintot érő kétkerekűjét. Visszahozták ugyan, de rossz helyre tették le a kertben, a tolvajok akciójáról pedig egy biztonsági kamera is felvételt készített. Ezen az látszik, hogy a két tini előbb elviszi a bicajokat, majd kisvártatva visszatolja azokat a kapun. A borsodi rendőrök a Lokálnak megerősítették: a tolvajok az ellenőrzés után maguktól vitték vissza a lopott holmit. Most eljárás indul ellenük.

Ide kattintva nézhető meg a videó!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Sajtóhírek szerint Soros György amerikai milliárdos több mint 18 milliárd dollárt, azaz 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak(OSF).

 • 30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  A következő 10 évben hatalmas mértékű, mintegy 700 milliárd forint értékű kórház- és szakrendelő-fejlesztésbe kezd a kormány az Egészséges Budapest Program keretében – mondta tegnap a fővárosi Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban tartott sajtótájékoztatón Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő.

 • Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Szabadságkoncerttel és egyebek mellett csodás fényfestéssel készülnek a szervezők az idei október 23-ai ünnepségre, amelyen Magyarország kormányfője, Orbán Viktor mond beszédet a Terror Háza Múzeum előtt.

 • Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Folytatódott a használt autók magánimportjának növekedése az év első kilenc hónapjában, annak ellenére, hogy a beáramló járművekkel kapcsolatban változatlanul sok a rossz tapasztalat – írja a magyarországi használtautó-piac egyik legjelentősebb szereplője, a Das WeltAuto az MTI-hez eljuttatott közleményében.