2018. január 17., szerda
Antal, Antónia

Extra

Aigner Éva: Este elbúcsúztunk és utána már nem találkoztunk

Egy nappal 70. születésnapja után hunyt el Magyarország legismertebb meteorológusa. Aigner Szilárd vasárnap még úgy tervezte, hogy másnap dolgozni megy, azonban ezt már nem tehette meg. Reggel a felesége, Pártai Lucia már holtan talált rá férjére. Aigner Szilárdról idősebb lánya elcsukló hangon mesélt a TV2-nek.

Aigner Szilárd

Aigner Szilárd (†70)

Vasárnap még családi ünnepséget tartottunk – árulta el Aigner Éva. Nem mutatott semmi olyat, hogy rosszabbul lenne. Este elbúcsúztunk és utána már nem találkoztunk…Korábban volt egy általános kivizsgáláson, ami az ő korában indokolt volt, megelőzés gyanánt ment el. Akkor felmerült egy kisebb orvosi probléma, de megoldották az orvosok. Szinte el is felejtettük az egészet.


Aigner Szilárd leletei olyannyira jók lettek, hogy az időjós folyamatosan humorizált az egészségével.

Ő maga is azzal viccelődött ezek után, hogy az eddigi terveitől eltérően kénytelen lesz berendezkedni az örök életre – idézte elhunyt édesapját a lánya. Nagyon jó ember volt, rengeteg szeretett volt benne, de általában visszahúzódó, nem egy nagy társasági életet élő valaki volt, mindannak ellenére, hogy így alakult, hogy médiaszemélyiséggé vált.

Lánya szerint soha nem érzékeltette, hogy ő kicsoda, csak próbált maradandót alkotni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tovább tart a lakásbumm

    Tovább tart a lakásbumm

    Év végi hajrával zárt a magyar építőipar. A termelés 30,7 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit novemberben.

  • Nézettségi rekordot dönt A Piramis

    Nézettségi rekordot dönt A Piramis

    Példátlan rekordokat döntött a TV2 sikerműsora, A Piramis. A Stohl András nevével fémjelzett vetélkedő hétről-hétre jobb nézettséget produkál, múlt héten már közel 1 millióan izgultak a tévéképernyők előtt, ezzel maga mögé utasítva az RTL Klub Barátok közt című szappanoperáját.