2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Ákos és fia, mint két tojás!

Egyre több képet láthatunk Kovács Ákos közösségi oldalán nagyfiáról, Marciról, akivel együtt követik a foci Eb eseményeit. Az énekes le sem tagadhatná legidősebb gyermekét, aki egy az egyben úgy fest, mint édesapja egy fiatalabb kiadása: ugyanaz a barna haj, barna szem, sármos mosoly. Ákosék nemzeti mezbe öltözve – születési évükből eredően 68-as és 98-as mezszámmal – szurkoltak és szelfiztek a bordeaux-i stadionból. Apa és fia ketten utaztak Franciaországba, hogy az osztrák–magyar meccset élőben láthassák. Az együtt töltött pár nap és a magyar dicsőség egész biztosan életre szóló élmény lesz az idén nagykorúvá váló Marcinak.IMG_20160616_125124

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra immár negyedik alkalommal vette át az ország legjobb női műsorvezetőjének járó díjat, melyet könnyek közt fogadott. A munka mellett édesanyaként is a maximumra törekszik, ám ez sokszor komoly kihívást jelent számára.

  • Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Tegnap délelőtt S. Csaba tanuvallomással folytatódott Oszter Sándor közel két éve húzódó bírósági ügye. A színész ötödrendű vádlottként elég paprikás hangulatban érkezett a tárgyalásra és a vallomás alatt – mint már korábban is – többször elszundított.