EUR: 307,99 Ft
CHF: 266,05 Ft
2017. október 24., kedd
Salamon

Extra

Ákos és fia, mint két tojás!

Egyre több képet láthatunk Kovács Ákos közösségi oldalán nagyfiáról, Marciról, akivel együtt követik a foci Eb eseményeit. Az énekes le sem tagadhatná legidősebb gyermekét, aki egy az egyben úgy fest, mint édesapja egy fiatalabb kiadása: ugyanaz a barna haj, barna szem, sármos mosoly. Ákosék nemzeti mezbe öltözve – születési évükből eredően 68-as és 98-as mezszámmal – szurkoltak és szelfiztek a bordeaux-i stadionból. Apa és fia ketten utaztak Franciaországba, hogy az osztrák–magyar meccset élőben láthassák. Az együtt töltött pár nap és a magyar dicsőség egész biztosan életre szóló élmény lesz az idén nagykorúvá váló Marcinak.IMG_20160616_125124

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Börtön vár a nőverő színészre

    Börtön vár a nőverő színészre

    Kezet emelt egy nőre, így ismét letartóztatták a 46 éves színészt, aki börtönbüntetésre készülhet, ugyanis nem ez volt az első ilyen eset.

  • Benkő László: Még nincs itt a végrendelet ideje!

    Benkő László: Még nincs itt a végrendelet ideje!

    Benkő László bizakodó gyógyulásával kapcsolatban, az orvosok is egyre jobb híreket közölnek vele. A zenész nem engedte, hogy a betegségtudat eluralkodjon rajta, de mint mondja, felesége nehezebben viselte megpróbáltatásait, mint ő maga.