EUR: 305,35 Ft
CHF: 270,94 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Ákos és fia, mint két tojás!

Egyre több képet láthatunk Kovács Ákos közösségi oldalán nagyfiáról, Marciról, akivel együtt követik a foci Eb eseményeit. Az énekes le sem tagadhatná legidősebb gyermekét, aki egy az egyben úgy fest, mint édesapja egy fiatalabb kiadása: ugyanaz a barna haj, barna szem, sármos mosoly. Ákosék nemzeti mezbe öltözve – születési évükből eredően 68-as és 98-as mezszámmal – szurkoltak és szelfiztek a bordeaux-i stadionból. Apa és fia ketten utaztak Franciaországba, hogy az osztrák–magyar meccset élőben láthassák. Az együtt töltött pár nap és a magyar dicsőség egész biztosan életre szóló élmény lesz az idén nagykorúvá váló Marcinak.IMG_20160616_125124

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.