2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Ákos és fia, mint két tojás!

Egyre több képet láthatunk Kovács Ákos közösségi oldalán nagyfiáról, Marciról, akivel együtt követik a foci Eb eseményeit. Az énekes le sem tagadhatná legidősebb gyermekét, aki egy az egyben úgy fest, mint édesapja egy fiatalabb kiadása: ugyanaz a barna haj, barna szem, sármos mosoly. Ákosék nemzeti mezbe öltözve – születési évükből eredően 68-as és 98-as mezszámmal – szurkoltak és szelfiztek a bordeaux-i stadionból. Apa és fia ketten utaztak Franciaországba, hogy az osztrák–magyar meccset élőben láthassák. Az együtt töltött pár nap és a magyar dicsőség egész biztosan életre szóló élmény lesz az idén nagykorúvá váló Marcinak.IMG_20160616_125124

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.