EUR: 307,96 Ft
CHF: 282,39 Ft
2017. május 30., kedd
Janka, Zsanett

Extra

Ambrus-klónná változott a filmbéli Viszkis

Teste átalakításával készül A Viszkis című film címszerepére Szalay Bence. A Színház és Filmművészeti Egyetem 23 éves, másodéves növendéke a hitelesség kedvéért hetek óta a konditeremben építi izmait.

– Az alkotók kérték, hogy valamennyire izmosodjak meg a forgatás kezdetére, így a kívánt hatás eléréséhez hetente többször kell kondiznom és az ehhez megfelelő étrendet betartanom, hogy ne egy kamaszfiú hatását keltsem a nyáron forgó filmben, hanem egy érett kanét – viccelődött az elsőfilmes Bence. – Még azt is bevállaltam, hogy a mellkasomról legyantázzák a szőrt, hogy ebből a szempontból is hasonlítsak Attilára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  Ők villantottak a legnagyobbat Cannes-ban

  A 70. Cannes-i Filmfesztivál sem maradhatott el kivillanó testrészek és alsóneműk nélkül. Idén a keblek helyett a tangákra fókuszáltak a lesifotósok, bár akadt olyan is, aki gyakorlatig meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen.

 • Együtt szirtakiztak a sztárok

  Együtt szirtakiztak a sztárok

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.

 • Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Öngyilkosságot fontolgat Paudits

  Évek óta egészségügyi problémákkal küszködik a 67 éves színművész, akinek állapota egyre rosszabb: bármelyik pillanatban szétrobbanhat a gyomra.