EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Amilyen pici, olyan szexi Kylie Minogue – Fotók!

Az apró termetű nők egyik divatdiktátora a szőke pophercegnő, Kylie Minogue, aki a maga 152 centiméterével bármit vesz is fel, mindig dögös. Legutóbb a londoni V&A-gálán Kylie egy igen merész, citromsárga színű maxiruhában pompázott, amelyről egészen eddig azt gondolhatta a modellmagasságot csak álmában súroló egyszerű nő, hogy sohasem állna jól neki.

Az énekesnő azonban bebizonyította, hogy amilyen pici, éppen olyan szexi tud lenni egy kivágott hátú, merész színű, földig érő hacukában is. A 48 éves Minogue egyébként szerencsére sosem szokta rejtegetni dögös idomait. Tavaly nyáron például egy szál bikiniben ugrált a tengerbe, amiről a férfi rajongók nagy mázlijára fel is töltött képeket a közösségi oldalára.

Fotó: Kylie Minogue/Instagram

Fotó: Kylie Minogue/Instagram

Ráadásul a pophercegnőt időről időre ráveszik különböző fehérneműmárkák, hogy mutassa meg legszexibb énjét az ő alsóikban, ami aztán végképp falnak vezeti az erősebb nem képviselőit. Kylie egyébként nemrég egy interjúban számolt be arról, hogy amikor évekkel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála, szerettei és rajongói segítették át a borzalmas időszakon, amiből sugárzó életerejét is meríti.

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.