2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Amilyen pici, olyan szexi Kylie Minogue – Fotók!

Az apró termetű nők egyik divatdiktátora a szőke pophercegnő, Kylie Minogue, aki a maga 152 centiméterével bármit vesz is fel, mindig dögös. Legutóbb a londoni V&A-gálán Kylie egy igen merész, citromsárga színű maxiruhában pompázott, amelyről egészen eddig azt gondolhatta a modellmagasságot csak álmában súroló egyszerű nő, hogy sohasem állna jól neki.

Az énekesnő azonban bebizonyította, hogy amilyen pici, éppen olyan szexi tud lenni egy kivágott hátú, merész színű, földig érő hacukában is. A 48 éves Minogue egyébként szerencsére sosem szokta rejtegetni dögös idomait. Tavaly nyáron például egy szál bikiniben ugrált a tengerbe, amiről a férfi rajongók nagy mázlijára fel is töltött képeket a közösségi oldalára.


Fotó: Kylie Minogue/Instagram

Fotó: Kylie Minogue/Instagram

Ráadásul a pophercegnőt időről időre ráveszik különböző fehérneműmárkák, hogy mutassa meg legszexibb énjét az ő alsóikban, ami aztán végképp falnak vezeti az erősebb nem képviselőit. Kylie egyébként nemrég egy interjúban számolt be arról, hogy amikor évekkel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála, szerettei és rajongói segítették át a borzalmas időszakon, amiből sugárzó életerejét is meríti.

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.