EUR: 308,11 Ft
CHF: 267,20 Ft
2017. október 13., péntek
Kálmán, Ede

Extra

Antal Nimród: Johnny Depp nem lett volna jó Viszkis

Antal Nimród, Viszkis film sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Antal Nimród, Viszkis film sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

A nemzetközileg ismert, magyar származású rendező, Antal Nimród több mint egymilliárd forintos költségvetéssel vág neki júniusban A Viszkis című film forgatásának. Ambrus Attila megformálására az elsőfilmes Szalay Bencét kérték fel az alkotók, azonban az utóbbi években számos pletyka keringett arról, hogy ki alakíthatná leghitelesebben a hírhedt bankrablót. Korábban a mostanában inkább válási botrányairól híres Johnny Depp tűnt legesélyesebbnek a szerepre. A Kontroll című film rendezője azonban annyira a magyarokénak érzi ezt a történetet, hogy számára egy hollywoodi sztár teljesen elképzelhetetlen lett volna ebben a produkcióban.

– Nem véletlenül akartam magyarul, Magyarországon csinálni a filmet, hazai színészekkel. Valami nagyon más lett volna belőle, nagyon furcsa szaga lett volna a dolognak. Nem működött volna se vele, se más nemzetközi sztárral. Eleve nem hiszek a sztárrendszerben, de abban igen, hogy a hazai filmgyártás legjavát sikerült összeszednünk a filmünkhöz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban válnak Hajdúék

  Titokban válnak Hajdúék

  Sarka Kata és Hajdú Péter harmadszor próbálkoznak a válással. A békítőtárgyaláson állítólag mindketten megjelentek, bár kerülték a feltűnést.

 • Ennio Morricone: A magyarok értik a zenémet

  Ennio Morricone: A magyarok értik a zenémet

  Exkluzív interjút adott lapunknak az Oscar-díjas Ennio Morricone, akinek menedzsmentje külön összefoglalót mellékelt a beszélgetés előtt. Mint kiderült, nem szeret a spagetti westernről beszélni, és utálja, ha a háborúról vagy a kedvenc kisállatáról kérdezik.

 • Férje szelleme tartja a lelket Aradszky özvegyében

  Férje szelleme tartja a lelket Aradszky özvegyében

  Halott párja fényképétől kér segítséget Aradszky László özvegye. Éva asszony napok óta nem mozdult ki a lakásból, azonban sok időt hitvesi ágyuk férje fényképével és kéri, segítsen neki és a családjának átvészelni a szörnyű tragédiát.