2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Sport

Az egész ország egy eredményjelző

A magyar válogatott Eb-sikerei mámoros, euforikus reakciók sorát váltják ki napok óta a szurkolókból. A szurkolók pedig mostanra nem csupán a fanatikus futballrajongók szűk táborát jelentik, hanem – minden túlzás nélkül – az egész országot.

Hogy ez mennyire így van, azt az alábbi fotók is igazolják. Amikor a magyar válogatott eddigi két mérkőzése véget ért (Ausztria ellen 2-0, Izland ellen 1-1), az eredményt azok is azonnal megtudhatták, akik esetleg nem ültek a tévéképernyő vagy egy kivetítő előtt. A BKK Futár több tábláján is megjelentek információk a meccsekről, de a villamosok LED-jelzői is egy ideig az eredményt mutatták. Sőt a repülőtéren a menetrendet jelző táblán, a felső sorban is felvillant, hogy megvertük az osztrákokat, éppúgy, mint az M1-es autópálya szakaszain.


autópálya

13495101_10206843292421763_4439772500155462689_n

reptér

Kapcsolódó Cikkek

 • Higgadtság és szenvedély

  Higgadtság és szenvedély

  A kispadokra is érdemes lesz figyelni a Bajnokok Ligája-döntőben. Zinédine Zidane, a Real Madrid mestere játékosként és edzőként is megnyerte már a serleget, míg Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere eddig csak az ellenfelek kezében látta azt.

 • Nikolics klubtársa lesz Torres

  Nikolics klubtársa lesz Torres

  Fernando Torres, a nevelőegyesületétől, az Atlético Madridtól a napokban elköszönt világbajnok spanyol labdarúgó az MLS-ben szereplő Chicago Fire-ben folytathatja.

 • Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna kisfia társaságában készül a budapesti birkózó-világbajnokságra. A Vasas kiválósága egy év után tért vissza a birkózószőnyegre, és mindössze három és fél hónappal fia, Olivér születése után magyar bajnoki címet szerzett a 62 kilósok között.