2018. január 24., szerda
Timót

Sport

Az egész ország egy eredményjelző

A magyar válogatott Eb-sikerei mámoros, euforikus reakciók sorát váltják ki napok óta a szurkolókból. A szurkolók pedig mostanra nem csupán a fanatikus futballrajongók szűk táborát jelentik, hanem – minden túlzás nélkül – az egész országot.

Hogy ez mennyire így van, azt az alábbi fotók is igazolják. Amikor a magyar válogatott eddigi két mérkőzése véget ért (Ausztria ellen 2-0, Izland ellen 1-1), az eredményt azok is azonnal megtudhatták, akik esetleg nem ültek a tévéképernyő vagy egy kivetítő előtt. A BKK Futár több tábláján is megjelentek információk a meccsekről, de a villamosok LED-jelzői is egy ideig az eredményt mutatták. Sőt a repülőtéren a menetrendet jelző táblán, a felső sorban is felvillant, hogy megvertük az osztrákokat, éppúgy, mint az M1-es autópálya szakaszain.


autópálya

13495101_10206843292421763_4439772500155462689_n

reptér

Kapcsolódó Cikkek

 • Babosék döntősök párosban

  Babosék döntősök párosban

  Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal bejutott a döntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyében.

 • Babos elődöntőt játszhat párosban

  Babos elődöntőt játszhat párosban

  Melbourne lett a magyar teniszezők kedvenc városa. Babos Tímea női párosban a négy, vegyes párosban pedig a nyolc közé jutott, s persze ott van Fucsovics Márton is, akit Roger Federer állított meg a negyedik körben.

 • Videóbíró segít az oroszországi vb-n

  Videóbíró segít az oroszországi vb-n

  Videóbíró segíti a játékvezetők munkáját a nyári, oroszországi futball-vb-n. Alkalmazása annyira biztos, hogy már a szponzort keresik, akinek az emblémáját a visszajátszásnál lehet majd látni.

 • Beteljesült álmok

  Beteljesült álmok

  Tudjuk, hogy a futballisták nem túl bonyolult lelket és ez ismét bebizonyosodott Alexis Sánchez és Henrikh Mkhitaryan esetében is, akiknek beteljesült a gyerekkori „álmuk”.