EUR: 313,13 Ft
CHF: 261,85 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb III.kerület

Az Óbudai Kamarazenekar évadzáró hangversenye a társaskörben

Az Óbudai Kamarazenekar a Till Ottó által  1954-ben Óbudán alapított zenekar máig élő  és folytonosan működő utódközössége. A  közösség egyedülálló abban, hogy többféle  rétegből együtt vannak az amatőr zenészek, hivatásos zenészek, zenehallgatók, a  tanulókorúak, aktívak és nyugdíjasok, hívők  és ateisták, autósok és kerékpárosok. Az  összefogó erőt Till Ottó személyisége alapozta  meg és a zene közös szeretete tartja fenn.  Az Óbudai Kamarazenekar hangversenyeire  rendszerint megtelik az Óbudai Társaskör.   Amikor Till Ottó megalakította a zenekart, az  ifjú muzsikusok kilenc-tíz évesek voltak, ma  már zömmel tisztes családanyák, családapák.  Az együtt muzsikálás, a zene szeretete vonzza  őket, hogy a mai napig részt vegyenek a zene- kar munkájában. A baráti szellem közösségi  ereje, a helyszínek váltakozása, utazások  egyéni színt hoztak az együttes életébe. A  zenekar évadzáró koncertje június 13-án 19  órakor kezdődik az Óbudai Társaskörben (III.  Kiskorona utca 7.). Vezényel: Héja Domonkos.  Belépőjegy egységesen 800 forint.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.