EUR: 308,34 Ft
CHF: 288,00 Ft
2017. március 23., csütörtök
Emőke

Egyéb III.kerület

Az Óbudai Kamarazenekar évadzáró hangversenye a társaskörben

Az Óbudai Kamarazenekar a Till Ottó által  1954-ben Óbudán alapított zenekar máig élő  és folytonosan működő utódközössége. A  közösség egyedülálló abban, hogy többféle  rétegből együtt vannak az amatőr zenészek, hivatásos zenészek, zenehallgatók, a  tanulókorúak, aktívak és nyugdíjasok, hívők  és ateisták, autósok és kerékpárosok. Az  összefogó erőt Till Ottó személyisége alapozta  meg és a zene közös szeretete tartja fenn.  Az Óbudai Kamarazenekar hangversenyeire  rendszerint megtelik az Óbudai Társaskör.   Amikor Till Ottó megalakította a zenekart, az  ifjú muzsikusok kilenc-tíz évesek voltak, ma  már zömmel tisztes családanyák, családapák.  Az együtt muzsikálás, a zene szeretete vonzza  őket, hogy a mai napig részt vegyenek a zene- kar munkájában. A baráti szellem közösségi  ereje, a helyszínek váltakozása, utazások  egyéni színt hoztak az együttes életébe. A  zenekar évadzáró koncertje június 13-án 19  órakor kezdődik az Óbudai Társaskörben (III.  Kiskorona utca 7.). Vezényel: Héja Domonkos.  Belépőjegy egységesen 800 forint.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Alkudni már a piacon sem lehet

    Alkudni már a piacon sem lehet

    Egyre több az extra program a zalaegerszegi piacon, mégis – főleg a nyugdíjasok – csupán időtöltésből, társadalmi, baráti kapcsolatok építésére használják a vásárteret – mondják az eladók.

  • Őstehetség szeli a habokat

    Őstehetség szeli a habokat

    Most tizenkét éves, de már annyi érme van, hogy a lakásban tele vannak velük az ágyneműtartók. Ugrai Panna a Hód-Úszó SE versenyzője, és a legutóbbi, montenegrói versenyéről tizenhét érmet hozott haza, ezzel pedig korosztályának legeredményesebb lány úszója lett.