EUR: 309,14 Ft
CHF: 285,21 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Azonosították a The Voice sztárjának merénylőjét

Azonosították Christina Grimmie, a The Voice sztárjának feltételezett gyilkosát – közölték az amerikai hatóságok.

Christina Grimmie gyilkosa

Kevin James Loibl, a merénylő

A tájékoztatás szerint a 27 éves Kevin James Loibl az egyesült államokbeli Saint Petersburgből, Florida nyugati partjáról érkezett Orlandóba két töltött pisztollyal és egy vadászkéssel felfegyverkezve.

Az is ismertté vált, hogy büntetlen előéletű volt, és nem valószínű, hogy ismerte a sztárt. A hatóságok most a merénylő számítógépét és telefonját tanulmányozzák, hogy magyarázatot találjanak a történtekre.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy az elkövető 21 éves.

Christina Grimmie a Before Your Exit együttessel lépett fel Orlandóban. A koncert után a 22 éves énekesnő aláírásokat osztogatott rajongóinak, és ekkor kezdett lövöldözni a tettes, aki megsebesítette az énekesnőt. Grimmie fiútestvére szembeszállt a támadóval, de az a dulakodás közben végzett önmagával.

Grimmie-t azonnal kórházba szállították, az orvosok azonban nem tudták megmenteni az életét.

Christina Grimmie

Christina Grimmie

Kapcsolódó Cikkek

  • Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

    Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

    Magyarországon az elmúlt tíz évben egyre nagyobb hangsúlyt kap a mellrák elleni prevenció, külföldön pedig a túlélők és a maszektómián átesettek már nyíltan vállalják betegségüket, és hivatásként élik meg, hogy segítsenek sorstársaiknak.

  • Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

    Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

    Idén tízéves az Egészség Hídja a Mellrák Ellen Egyesület, amelynek fő célja felhívni a figyelmet a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára.