EUR: 305,09 Ft
CHF: 276,39 Ft
2017. július 25., kedd
Kristóf, Jakab

Extra

Azonosították a The Voice sztárjának merénylőjét

Azonosították Christina Grimmie, a The Voice sztárjának feltételezett gyilkosát – közölték az amerikai hatóságok.

Christina Grimmie gyilkosa

Kevin James Loibl, a merénylő

A tájékoztatás szerint a 27 éves Kevin James Loibl az egyesült államokbeli Saint Petersburgből, Florida nyugati partjáról érkezett Orlandóba két töltött pisztollyal és egy vadászkéssel felfegyverkezve.

Az is ismertté vált, hogy büntetlen előéletű volt, és nem valószínű, hogy ismerte a sztárt. A hatóságok most a merénylő számítógépét és telefonját tanulmányozzák, hogy magyarázatot találjanak a történtekre.

A rendőrség korábban azt közölte, hogy az elkövető 21 éves.

Christina Grimmie a Before Your Exit együttessel lépett fel Orlandóban. A koncert után a 22 éves énekesnő aláírásokat osztogatott rajongóinak, és ekkor kezdett lövöldözni a tettes, aki megsebesítette az énekesnőt. Grimmie fiútestvére szembeszállt a támadóval, de az a dulakodás közben végzett önmagával.

Grimmie-t azonnal kórházba szállították, az orvosok azonban nem tudták megmenteni az életét.

Christina Grimmie

Christina Grimmie

Kapcsolódó Cikkek

  • Férjhez megy Nicole Scherzinger?

    Férjhez megy Nicole Scherzinger?

    Tiszavirág életűnek jósolták Nicole Scherzinger és Grigor Dimitro románcát, de a szerelmesek rácáfolnak a jóslatokra, és másfél év után épp Caprin romantikáznak.

  • Egymilliárdot kaszál Hajdú

    Egymilliárdot kaszál Hajdú

    Idén is egymilliárd forint feletti árbevételre számít Hajdú Péter. A showman a tévéműsorgyártás és reklámértékesítés mellett szeptemberben nyitja meg törökbálinti orvosi központját, amelyben összesen 17 szakorvost fog foglalkoztatni.