EUR: 312,95 Ft
CHF: 267,50 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb IV.kerület

Baba-Mama Dúdoló a sóbarlangban

Három  hónapos  kortól  3   éves korig a babák érzelmi  és  értelmi  fejlesztésének   alapozó  foglalkozásaival   várják  a  babákat  a  ma mákkal szerdánként 10.15  órakor a Bóbita Fejlesztő  Centrum Sóbarlangban (IV.  Attila  út  158).  Az  alkalmak az ének, zene, érintés,  együttlét  varázslatával  járulnak  hozzá  a  babák  érzelmi biztonságának kialakulásához  és  jókedvéhez.   Speciális fejlesztőeszközöket, zeneszerszámokat fel – használva,  a  magyar  népi   mondókák, énekek, játékok  segítségével  és  gyakorlásával  az  anyukák  megtanulják, hogyan varázsolják  el babájukat nap mint nap  otthon is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.