2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb IV.kerület

Baba-Mama Dúdoló a sóbarlangban

Három  hónapos  kortól  3   éves korig a babák érzelmi  és  értelmi  fejlesztésének   alapozó  foglalkozásaival   várják  a  babákat  a  ma mákkal szerdánként 10.15  órakor a Bóbita Fejlesztő  Centrum Sóbarlangban (IV.  Attila  út  158).  Az  alkalmak az ének, zene, érintés,  együttlét  varázslatával  járulnak  hozzá  a  babák  érzelmi biztonságának kialakulásához  és  jókedvéhez.   Speciális fejlesztőeszközöket, zeneszerszámokat fel – használva,  a  magyar  népi   mondókák, énekek, játékok  segítségével  és  gyakorlásával  az  anyukák  megtanulják, hogyan varázsolják  el babájukat nap mint nap  otthon is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.