EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb IV.kerület

Baba-Mama Dúdoló a sóbarlangban

Három  hónapos  kortól  3   éves korig a babák érzelmi  és  értelmi  fejlesztésének   alapozó  foglalkozásaival   várják  a  babákat  a  ma mákkal szerdánként 10.15  órakor a Bóbita Fejlesztő  Centrum Sóbarlangban (IV.  Attila  út  158).  Az  alkalmak az ének, zene, érintés,  együttlét  varázslatával  járulnak  hozzá  a  babák  érzelmi biztonságának kialakulásához  és  jókedvéhez.   Speciális fejlesztőeszközöket, zeneszerszámokat fel – használva,  a  magyar  népi   mondókák, énekek, játékok  segítségével  és  gyakorlásával  az  anyukák  megtanulják, hogyan varázsolják  el babájukat nap mint nap  otthon is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.