EUR: 305,31 Ft
CHF: 269,87 Ft
2017. július 28., péntek
Szabolcs

Extra

Babát vár! Lemondta az összes fellépését Julia Carpenter

A baba fontosabb, mint a munka – lemondta az összes hátralévő fellépését az ország egyik legismertebb DJ-e, Julia Carpenter. Bízik abban, hogy mindenki megértő lesz vele.

“Nem gondoltam volna, hogy a héten szolgálhatok nagyobb hírrel, mint a Tomorrowland, de az élet mégis így hozta…BABÁT VÁROK” – osztotta meg az örömhírt rajongóival Julia Carpenter. A DJ azért árulta el a nagy hírt, mert szerette volna megindokolni, hogy miért mondja le az összes hátralévő fellépését.

“Döntöttem és visszavonulok egy időre, ami azt jelenti, hogy az év hátralévő részére lekötött fellépésekre nem tudok elmenni zenélni nektek. Az állapotom elején vagyok, amikor is nem szokták “nagy dobra verni”, de az én helyzetemben ezt a luxust nem engedhetem meg magamnak, mert őszintén szerettem volna megindokolni, hogy ettől a héttől miért is nem mehetek el játszani arra a sok fesztiválra, bulira, amik még ebben az évben vártak rám.
Orvosi tanácsra és a belső intuíciómra hallgatva hoztam meg ezt a döntést, hogy minden tőlem telhetőt megteremtsek az egészséges fejlődéshez, amiben a dübörgő zene, de sokkal inkább az éjszakai bioritmus nem fér bele, sőt kifejezetten ellenjavallt. Hogy pontosan hogyan alakul a jövő év eleje, az sok mindentől függ, de én előjáróban a jövő májusi visszatérést látom reálisnak…Külön elnézést kérek azoktól a szervezőktől, akiknél bekötött dátumaim voltak, bízom a megértésükben! Kívánok nagyon sikeres nyarat nekik és minden dj kollégámnak, akikkel a nyáron már nem fogok találkozni, helyettem is mulassatok” – írta Julia.

Kapcsolódó Cikkek

 • Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Évekre rács mögé kerülhet Lópici fia

  Ahogy arról a Lokál korábban beszámolt, pár hete Szilágyi Istvánt saját fia csúnyán helyben hagyta. Péter súlyos testi sértés miatt június óta előzetesben ül, és a legfrissebb információk szerint öt év börtönnel is sújthatják.

 • Milliárdokat keres testével Statham

  Milliárdokat keres testével Statham

  Több mint 50 millió dollárra, azaz mintegy 15 milliárd forintra becsülik Jason Statham jövedelmét. Az 50 éves akciósztárról eddig is köztudott volt hogy nem ingyen mutogatja a kockás hasát és aprítja a rosszfiúkat az akciófilmjeiben, hanem sok millió dolláros gázsikért.

 • Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Pitt hűtlensége miatt lett beteg Jolie

  Súlyos betegségekkel küzdött Angelina Jolie. A színésznő legújabb interjújában őszintén beszélt a válásáról Brad Pittel, melyben olyan szinten belebetegedett, hogy magas vérnyomással és arcidegbénulással is hónapokig kezelték az orvosai.