EUR: 304,72 Ft
CHF: 270,92 Ft
2017. július 27., csütörtök
Olga, Liliána

Extra

Bagolyfiókákat nevelt fel a panelerkélyen a házaspár

Eddig gyönyörködött, most aggódhat a battonyai panelházban élő Juhász házaspár: az erkélyük balkonládájában élő fülesbagoly-fiókák elhagyták a fészküket, de vajon túlélik-e a költözést?

Nyolc éve, hogy Juhász Edit és férje battonyai panellakásuk nappalijából figyelheti az erkélyük balkonládájában élő fülesbaglyok valóságshow-ját. A madarak egyáltalán nem félnek az emberektől, sőt minden évben fiókákat nevelnek.

– Már több tucat fiókát költöttek ki és neveltek fel a bagolyszülők – meséli büszkén Edit. – Legutóbb márciusban ült a mama a tojásokra, májusig kotlott rajtuk, addig a hím hozta neki a táplálékot. A tojásokból négy tollpamacs kelt ki, szépen növekedtek. Annyira megerősödtek, hogy a minap az utolsó is kirepült új fészkelőhelyet keresni magának.

bagoly1 bagoly3

Kapcsolódó Cikkek

  • Leszerel a légi mentőszolgálattól Vilmos herceg

    Leszerel a légi mentőszolgálattól Vilmos herceg

    Befejezi pénteken polgári mentőhelikopter-pilótaként végzett tevékenységét Vilmos herceg, és a jövőben elsősorban a brit királyi család magas rangú tagjaként rá háruló feladatokra összpontosítja figyelmét.

  • 24 lány versenyez a Miss Balaton 2017 címért

    24 lány versenyez a Miss Balaton 2017 címért

    Ismét gyönyörű lányok érkeztek Balatonfüredre, hogy a Miss Balaton 2017 második castingján bebizonyítsák, ott a helyük az augusztusi döntőn. Ez alkalomra az első fordulóról továbbjutott 24 versenyző volt hivatalos, akik több körben is a zsűri elé álltak.