EUR: 310,76 Ft
CHF: 259,50 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb XI.kerület

Bajnokok maradtak

OSC Ujbuda vizilabda11

Dankuli Péter a hátsó sorban (balról a harmadik) örül a csapattal

A budapesti vízilabda-bajnokságot az OSC Újbuda nyerte, miután a döntőben a Vidám Vízilovakat győzte le, így a csapat megvédte címét.

Fordulatos mérkőzés

Az első negyedből egy perc volt hátra, amikor már 3-0-ra vezetett a címvédő. Az etap végére sikerült szépíteniük a vízilovaknak, egy emberelőnyből Kaiser volt eredményes, 3-1. A második nyolc percben Dankuli Péter visszaállította a közte hármat, majd a nagyszünet előtt szintén ő módosította az eredményt 7-2-re. A vége 14-6 lett, így tavaly után ismét az OSC örülhetett.

Deme András, az OSC VSE edzője öt hónapja dolgozik a fiúkkal.


– Úgy gondolom, megérdemelt volt a sikerünk. Mindenki tette ma is a dolgát, nagyon koncentrált volt a csapat. Remélem, hogy egyben marad ez a gárda jövőre is, és további sikereket tudunk elérni Ob I/b-ben is, ott, ugye, idén éppen hogy lemaradtunk a felsőházról. (vizipolo.hu) 

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.