EUR: 307,55 Ft
CHF: 281,59 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Egyéb XI.kerület

Bajnokok maradtak

OSC Ujbuda vizilabda11

Dankuli Péter a hátsó sorban (balról a harmadik) örül a csapattal

A budapesti vízilabda-bajnokságot az OSC Újbuda nyerte, miután a döntőben a Vidám Vízilovakat győzte le, így a csapat megvédte címét.

Fordulatos mérkőzés

Az első negyedből egy perc volt hátra, amikor már 3-0-ra vezetett a címvédő. Az etap végére sikerült szépíteniük a vízilovaknak, egy emberelőnyből Kaiser volt eredményes, 3-1. A második nyolc percben Dankuli Péter visszaállította a közte hármat, majd a nagyszünet előtt szintén ő módosította az eredményt 7-2-re. A vége 14-6 lett, így tavaly után ismét az OSC örülhetett.

Deme András, az OSC VSE edzője öt hónapja dolgozik a fiúkkal.

– Úgy gondolom, megérdemelt volt a sikerünk. Mindenki tette ma is a dolgát, nagyon koncentrált volt a csapat. Remélem, hogy egyben marad ez a gárda jövőre is, és további sikereket tudunk elérni Ob I/b-ben is, ott, ugye, idén éppen hogy lemaradtunk a felsőházról. (vizipolo.hu) 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.

 • Akaba történelmet írt

  Akaba történelmet írt

  A hétéves Akaba múlt vasárnapi sikerével történelmet írt a Millenniumi Díj harmadszori megnyerésével a Kincsem Parkban.

 • Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  Harmincadszor tekerték körbe Érdet

  A harmincadik Érd Körbe városkerülő kerékpáros túra rajtjára ismét megtelt a Főtér, hogy családias hangulatban körbekerékpározzák a várost a megszokott 10, 30 és 60 kilométeres távokon.