EUR: 307,97 Ft
CHF: 281,68 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Belföld

Balek! Így álcázta magát a rabló – Fotó!

Mindössze egy napszemüveggel próbálta eltakarni az arcát a rabló.

A férfi pénteken reggel ment be egy jászapáti postára, ahol fegyverrel kényszerített az alkalmazottat, hogy adja át a pénztárban lévő készpénzt. Az alkalmazott azonban nem tett eleget a támadó követelésének, aki ezután elmenekült a helyszínről.

rablo

Keresik a támadót Fotó: Police.hu

 

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képeken látható személyt, vagy a bűncselekményről érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést bármelyik rendőrkapitányságon – írja a Police.hu. A nyomravezetőnek nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűztek ki.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Brutális vihar csapott le Budapestre

  Brutális vihar csapott le Budapestre

  Hatalmas vihar pusztított Budapesten kedden a délutáni órákban. A hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék a város számos pontján okozott gondokat – közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

 • Szerelem és Gulág

  Szerelem és Gulág

  Végre egy könyv, ami a nehézkes, fájdalmas történelmet emberközelbe hozva, olvasmányossá téve megérteti velünk.

 • „Missziónk az egészségmegőrzés”

  „Missziónk az egészségmegőrzés”

  Ökrösi Leventét, a Wellness Eszközök Üzlet Kft. ügyvezetőjét kérdeztük a Lónyay utca 18/A alatt található, közérzetjavító és wellnesstermékeket forgalmazó üzlet termékeiről, elégedett vásárlóiról és terveiről.

 • Terror Manchesterben: Hősként viselkedett a hajléktalan

  Terror Manchesterben: Hősként viselkedett a hajléktalan

  Chris Parker nevétől hangos most a brit sajtó. Ő az a 33 éves hajléktalan, aki félelmet nem ismerve segített a manchesteri terrortámadás után egy kislánynak, majd egy idősebb asszonynak, aki végül nem élte túl a történteket.