EUR: 307,49 Ft
CHF: 265,79 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Belföld

Balek! Így álcázta magát a rabló – Fotó!

Mindössze egy napszemüveggel próbálta eltakarni az arcát a rabló.

A férfi pénteken reggel ment be egy jászapáti postára, ahol fegyverrel kényszerített az alkalmazottat, hogy adja át a pénztárban lévő készpénzt. Az alkalmazott azonban nem tett eleget a támadó követelésének, aki ezután elmenekült a helyszínről.

rablo

Keresik a támadót Fotó: Police.hu

 

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képeken látható személyt, vagy a bűncselekményről érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést bármelyik rendőrkapitányságon – írja a Police.hu. A nyomravezetőnek nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűztek ki.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Soros nem jótékonykodott, hanem trükközött

  Sajtóhírek szerint Soros György amerikai milliárdos több mint 18 milliárd dollárt, azaz 4716 milliárd forintot utalt át vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak(OSF).

 • 30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  30 milliárdból újul meg a Dél-pesti Kórház

  A következő 10 évben hatalmas mértékű, mintegy 700 milliárd forint értékű kórház- és szakrendelő-fejlesztésbe kezd a kormány az Egészséges Budapest Program keretében – mondta tegnap a fővárosi Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban tartott sajtótájékoztatón Kucsák László fideszes országgyűlési képviselő.

 • Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Orbán Viktor beszédet mond a forradalom ünnepén

  Szabadságkoncerttel és egyebek mellett csodás fényfestéssel készülnek a szervezők az idei október 23-ai ünnepségre, amelyen Magyarország kormányfője, Orbán Viktor mond beszédet a Terror Háza Múzeum előtt.

 • Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Tovább nőtt a használt autók magánimportja

  Folytatódott a használt autók magánimportjának növekedése az év első kilenc hónapjában, annak ellenére, hogy a beáramló járművekkel kapcsolatban változatlanul sok a rossz tapasztalat – írja a magyarországi használtautó-piac egyik legjelentősebb szereplője, a Das WeltAuto az MTI-hez eljuttatott közleményében.