EUR: 308,52 Ft
CHF: 285,69 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Belföld

Balek! Így álcázta magát a rabló – Fotó!

Mindössze egy napszemüveggel próbálta eltakarni az arcát a rabló.

A férfi pénteken reggel ment be egy jászapáti postára, ahol fegyverrel kényszerített az alkalmazottat, hogy adja át a pénztárban lévő készpénzt. Az alkalmazott azonban nem tett eleget a támadó követelésének, aki ezután elmenekült a helyszínről.

rablo

Keresik a támadót Fotó: Police.hu

 

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képeken látható személyt, vagy a bűncselekményről érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést bármelyik rendőrkapitányságon – írja a Police.hu. A nyomravezetőnek nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűztek ki.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Letartóztatják a bicskei gyermekotthon vezetőjét

    Indítványozta a bicskei gyermekotthon vezetőjének előzetes letartóztatását hétfőn a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség a nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indult büntetőügyben.

  • Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Jön a legolcsóbb internetcsomag

    Minden magyarországi szolgáltató kínálatában elérhető lesz 2017. január 1-jétől a Digitális Jólét Alapcsomag – írta a hétfői Világgazdaság a Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos által vezetett Digitális Jólét Program titkárságának tájékoztatására hivatkozva.