2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Barátja ellen vallott Kállay-Saunders

Kállay-Saunders András teljes nyugalommal ülte végig többórás bírósági tárgyalását, ahol egy 2013-ban történt verekedés miatt kellett megjelennie. Az énekesből csak úgy áradt a magabiztosság és a nyugalom, még akkor is, amikor saját barátja ellen vallott.

Az egykori megasztáros három évvel ezelőtt, a Hajógyári-szigeten keveredett verekedésbe. Saunders állítja: védelmi helyzetben cselekedett, mert rasszista indíttatású, jogtalan támadás érte, de végül súlyos testi sértés vádja miatt a vádlottak padjára került. Az ügy szerda reggel folytatódott a bíróságon, ahol ismét vallomást kellett tennie az énekesnek. A meglepő fordulat akkor történt, amikor Saunders a barátja ellen vallott, és elmondta: ő volt az, aki fejbe rúgta az egyik sértettet. Az egykori barátok egymáshoz sem szóltak, és külön érkeztek és távoztak.


– Újra megkérdeztek mindent, amit három évvel ezelőtt is. Ennyi volt. Mindenki azt kérdezi, miért vagyok ilyen laza. Hát azért, mert tudom, hogy nem tettem semmi rosszat – mondta a Lokálnak a bíróságon András, aki azt is hozzátette: teljesen jól van.

Fotó: dfp

Kállay-Saunders András teljesen nyugodt, mert tudja, hogy ártatlan

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.