EUR: 305,02 Ft
CHF: 276,54 Ft
2017. július 23., vasárnap
Lenke

Extra

Barátja ellen vallott Kállay-Saunders

Kállay-Saunders András teljes nyugalommal ülte végig többórás bírósági tárgyalását, ahol egy 2013-ban történt verekedés miatt kellett megjelennie. Az énekesből csak úgy áradt a magabiztosság és a nyugalom, még akkor is, amikor saját barátja ellen vallott.

Az egykori megasztáros három évvel ezelőtt, a Hajógyári-szigeten keveredett verekedésbe. Saunders állítja: védelmi helyzetben cselekedett, mert rasszista indíttatású, jogtalan támadás érte, de végül súlyos testi sértés vádja miatt a vádlottak padjára került. Az ügy szerda reggel folytatódott a bíróságon, ahol ismét vallomást kellett tennie az énekesnek. A meglepő fordulat akkor történt, amikor Saunders a barátja ellen vallott, és elmondta: ő volt az, aki fejbe rúgta az egyik sértettet. Az egykori barátok egymáshoz sem szóltak, és külön érkeztek és távoztak.

– Újra megkérdeztek mindent, amit három évvel ezelőtt is. Ennyi volt. Mindenki azt kérdezi, miért vagyok ilyen laza. Hát azért, mert tudom, hogy nem tettem semmi rosszat – mondta a Lokálnak a bíróságon András, aki azt is hozzátette: teljesen jól van.

Fotó: dfp

Kállay-Saunders András teljesen nyugodt, mert tudja, hogy ártatlan

Kapcsolódó Cikkek

  • 5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    5 kínzó kérdés a Trónok harca új évadáról

    Nemrég kezdődött a Trónok harca legújabb évada, ami természetesen mindenféle rekordot megdöntött. A kritikusok szerint a nyitó epizód kissé vontatott volt, persze a rajongók így is odáig voltak Havas Jontól Daenerystől és a többiektől.

  • Cirkusz a Szigeten!

    Cirkusz a Szigeten!

    A Cirque du Sziget programhelyszín már bemutatkozásakor magasra tette a lécet, azóta is minden évben nagyszerű hazai és nemzetközi újcirkuszi produkciókat állít színpadra. Az egyre növekvő érdeklődés kiszolgálására idén már egy majdnem 1000 fős sátrat állítanak fel a szabadtéri színpad mellett, és a fesztivál fennállásának 25.