2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Bechamék újabb gyereken dolgoznak!

**PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** David and Victoria Beckham with kids on holiday in Greece

Kislánnyal bővülhet a Beckham-család. Victoria titokban már hormonkezelésre jár.

Az egykori sztárfocista meggyőzte feleségét, Victoria Beckhamet: imádott kislányuknak Harpernek, szüksége van egy kishúgira, mert a fiúk idősek játszópajtásnak.

Az énekesnőből lett 42 éves divatikon, három nagy fia, és ötéves kislánya mellé már nem tervezett ötödik kis jövevényt, de David unszolására egy ideje már hormonkezelésre is jár, hogy mihamarabb bővüljön a család. Hogy a focista álma teljesüljön és ismét kislányuk szülessen, Victoria mindenképp orvosi segítségre szorul –  írja a Story. 


Szakemberek szerint mesterséges megtermékenyítésnél a hímivarsejtek kiválasztásával egészen bizonyos, hogy lány gyermek lesz a végeredmény, így a cél érdekében a legnagyobb titokban, beültetésre vállalkozik a házaspár. 

-Ha Victoriának sikerül teherbe esnie, majd váratlan örömként tálalják a dolgot – árulta el a család egyik közeli ismerőse.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.