EUR: 308,20 Ft
CHF: 281,56 Ft
2017. május 23., kedd
Dezső

Extra

Bechamék újabb gyereken dolgoznak!

**PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** David and Victoria Beckham with kids on holiday in Greece

Kislánnyal bővülhet a Beckham-család. Victoria titokban már hormonkezelésre jár.

Az egykori sztárfocista meggyőzte feleségét, Victoria Beckhamet: imádott kislányuknak Harpernek, szüksége van egy kishúgira, mert a fiúk idősek játszópajtásnak.

Az énekesnőből lett 42 éves divatikon, három nagy fia, és ötéves kislánya mellé már nem tervezett ötödik kis jövevényt, de David unszolására egy ideje már hormonkezelésre is jár, hogy mihamarabb bővüljön a család. Hogy a focista álma teljesüljön és ismét kislányuk szülessen, Victoria mindenképp orvosi segítségre szorul –  írja a Story. 

Szakemberek szerint mesterséges megtermékenyítésnél a hímivarsejtek kiválasztásával egészen bizonyos, hogy lány gyermek lesz a végeredmény, így a cél érdekében a legnagyobb titokban, beültetésre vállalkozik a házaspár. 

-Ha Victoriának sikerül teherbe esnie, majd váratlan örömként tálalják a dolgot – árulta el a család egyik közeli ismerőse.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann daganattal küzdött

  Peller Mariann megdöbbentő titkot árult el gyerekkorából: tizenéves korában azért imádkozott, hogy inkább neki legyen bármilyen komolyabb betegsége, mint imádott szüleinek, családjának vagy azoknak az embereknek, akik fontosak neki.

 • Példakép lett a Winnie

  Példakép lett a Winnie

  Bőrbetegség ide vagy oda, Chantelle Winnie, becenevén Winnie Harlow csak úgy tündökölt legutóbbi nyilvános megjelenésén királykék ruhájában.

 • Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még egy hónapig kritikus Erdei fiának állapota

  Még közel egy hónapig 24 órás megfigyelés alatt tartják Erdei Zsolt kisfiát, Vilmost. Az alig másfél kilós koraszülött csecsemőt jelenleg az orvosok táplálják, inkubátorban tartják, de büszke édesapja szerint az első egy-két nap ijedtsége után egyre biztatóbb híreket kapnak az orvosoktól.