EUR: 310,14 Ft
CHF: 288,85 Ft
2017. január 24., kedd
Timót

Extra

Bechamék újabb gyereken dolgoznak!

**PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** David and Victoria Beckham with kids on holiday in Greece

Kislánnyal bővülhet a Beckham-család. Victoria titokban már hormonkezelésre jár.

Az egykori sztárfocista meggyőzte feleségét, Victoria Beckhamet: imádott kislányuknak Harpernek, szüksége van egy kishúgira, mert a fiúk idősek játszópajtásnak.

Az énekesnőből lett 42 éves divatikon, három nagy fia, és ötéves kislánya mellé már nem tervezett ötödik kis jövevényt, de David unszolására egy ideje már hormonkezelésre is jár, hogy mihamarabb bővüljön a család. Hogy a focista álma teljesüljön és ismét kislányuk szülessen, Victoria mindenképp orvosi segítségre szorul –  írja a Story. 

Szakemberek szerint mesterséges megtermékenyítésnél a hímivarsejtek kiválasztásával egészen bizonyos, hogy lány gyermek lesz a végeredmény, így a cél érdekében a legnagyobb titokban, beültetésre vállalkozik a házaspár. 

-Ha Victoriának sikerül teherbe esnie, majd váratlan örömként tálalják a dolgot – árulta el a család egyik közeli ismerőse.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Hajrá Széll Tamás!

    Hajrá Széll Tamás!

    A mai napra készült Széll Tamás, amióta 2016 tavaszán Budapesten megnyerte a Bocuse d’Or európai döntőjét. A magyar csapat séfjeként a lyoni világverseny első napján utolsóként mutatja meg főztjét a zsűrinek.

  • Tom Hanks kispolskit kap lengyel rajongóitól

    Tom Hanks kispolskit kap lengyel rajongóitól

    A színész lengyel rajongói egy Polski Fiat 126p típusú autót ajándékoznak Tom Hanks hollywoodi színésznek, aki budapesti látogatásakor egy piros kis Polskival pózolt az Inferno című fim forgatási szünetében.