EUR: 309,62 Ft
CHF: 267,29 Ft
2017. szeptember 25., hétfő
Eufrozina, Kende

Extra

Bevállalta! Plasztikai műtéten esett át Görög Zita

Régóta zavarták a szemölcsei Görög Zitát, az évek során egyre csak nőttek, így nagy lépésre szánta el magát, és plasztikai sebészhez fordult. A beavatkozás részleteiről semmit sem akart tudni, csak a végeredmény érdekelte.

– Rosszul vagyok a tűtől, a vértől, és megkértem az orvosomat, ne mondjon semmit a folyamatról. Hét kiálló szemölcsöt távolított el a testemről: négyet az arcomról, kettőt a nyakamról, egyet a hasamról – árulta el a Lokálnak Zita, akinek kislánya majdnem elsírta magát, amikor meglátta a változást anyukáján.

– Volt a nyakamon egy szemölcs, amivel Lotti mindig játszott. Majdnem megsiratta: anya, az én pöttyömet is levetetted? – mesélte nevetve a műsorvezető, aki elismerte: elszántságában a női hiúság is közrejátszott.

– Van, hogy zavarnak minket dolgok, amiket mások észre se vesznek. Olyan hülyék vagyunk mi, nők! Szerintem óriási nyomás is van rajtunk, hogy minél szebbek legyünk, de én semmit sem szeretnék megcsináltatni magamon. Ez a munkám miatt, esztétikailag volt fontos lépés. Egészségügyileg pedig azért, mert a szemölcseimbe rendszeresen beleakadt a fésű vagy a nyaklánc. Nem tervezek több látogatást plasztikai sebésznél, szeretnék méltósággal megöregedni, és nem egyenarcot varratni a későbbiekben sem. Az idő eljár az ember felett, ezt el kell fogadnunk – tette hozzá Zita.

12717626_428416230700858_5865566792038750741_n13466045_472000236342457_549541213946943529_n

Kapcsolódó Cikkek

 • Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  Pápai Jociék nem tudnak egy ágyban aludni

  A gyerekek születése óta nem aludt egy ágyban a feleségével Pápai Joci. Bár a kicsik hamarosan kinövik az anyukájukkal való együtt alvást, az énekes még nem tudja, vajon meg tudja-e szokni majd, hogy Anita mellett tölti az éjszakákat.

 • Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Bugyijától magabiztos Iszak Eszti

  Magabiztosságának titkáról vallott Iszak Eszti, aki meglepő módon a legszexibb női ruhadarab segítségével tudta leküzdeni a lámpaláz okozta feszültséget.

 • Élőben a Sztárban sztárról: Csézy távozott

  Élőben a Sztárban sztárról: Csézy távozott

  A vasárnapi Sztárban sztár adását a Lokál percről percre közveítette, betekintést engedve a kulisszák mögé. Stohl Andrásról kiderült, hogy nem csak a szíve szőrös, Berkes Olivér mindenkit levett a lábáról és Claudia pedig örökbe fogadná Kollányi Zsuzsit Justin Bieberként.