2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Bizonyítékként mutogatja gömbölyű fenekét Rihanna!

Bomba formában van Rihanna. Az egzotikus énekesnőt nemrég egyik legjobb barátnője, Melissa Forde fotózta, aki megmutatta, hogy Riri smink nélkül is szexi.

Egyrészes fürdőruhája kiemeli tökéletes alakját, így nem csoda, hogy a férfiak sorban állnak a kegyeiért. Az énekesnő tisztában is van adottságaival, nem véletlen, hogy 2007-ben egymillió dollárra (mai árfolyamon 280 millió forintra) biztosították a lábait. Riri mindent meg is tesz azért, hogy vékony és izmos legyen, ezért háborodott fel, amikor a The Sun azt írta, hogy testdublőrt használt az egyik hirdetés fotózása közben. Személyi edzője kiállt mellette, és elmondta, hogy Riri hetente négyszer edz. A sztáredző szerint Rihanna megszerette a capoeirát és különösen odafigyel, hogy rendesen megdolgozza az izmait has-, hát- és fenéktájékon. A mostani fotókkal is az volt az énekesnő célja, hogy bizonyítsa: nincs szüksége testdublőrre.


„Már nem szeretnék többet fogyni, így is nagyon bosszant, hogy már nincs se fenekem, se mellem” – mondta kritikusan Rihanna még korábban egy rádiós interjúban. A sztár azt is elárulta, hogy szigorú diétát kellett követnie, napi ötször kis kalóriatartalmú ételeket kellett fogyasztania.

2-6-2016 Rihanna has an impromptu bikini photoshoot while on holiday with her friends, taken by her best friend Melissa Forde Pictured: Rihanna, Image: 288564215, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet

Rihanna

2-6-2016 Rihanna has an impromptu bikini photoshoot while on holiday with her friends, taken by her best friend Melissa Forde Pictured: Rihanna, Image: 288564222, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet

Rihanna tetoválása is kivillan Fotó: Profimedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.