EUR: 307,88 Ft
CHF: 287,31 Ft
2017. január 18., szerda
Piroska

Sport

Botrány Angliában: Lallana röhögcsélt a kiesés után

Valósággal áll a bál Angliában azt követően, hogy az Eb-újonc Izland 2-1-re legyőzte a válogatottat az utolsó nyolcaddöntőben, miután Wayne Rooney korai tizenegyesgóljára 12 perc alatt kétszer is válaszolt Izland, és ezzel továbbjutott.

Filipp Dávid

A brit sajtó egyenesen Anglia futballtörténelme legmegalázóbb éjszakájának nevezte a meccset. Gery Lineker, az angol válogatott korábbi kiválósága pedig úgy fogalmazott, hogy kikaptak egy olyan országtól, amelynek több vulkánja van, mint igazolt focistája. Természetesen Roy Hodgsonnak sem volt maradása a kispadon. Akadt azonban valaki, aki elég hamar túltette magát a kudarcon. Adam Lallanát, a Liverpool középpályását lefotózták közvetlenül a meccs után, ahogy néhány szurkolóval viccelődik és nevetgél. Lallana egyébként a meccsen nem lépett pályára, ám a csoportkörben minden összecsapáson játszott, a szurkolók haragja most mégis ráirányul, mondván, egy ilyen csúfos kudarc után finoman szólva is ízléstelen röhögni.

A másik oldalon azonban érthetően nagy az öröm.

– Ez a valaha volt legnagyobb élmény mindannyiunk számára. Elképesztően nagy sikert értünk el – idézte az egyenlítő gólt szerző Ragnar Sigurdssont az MTI. – Az angolok azt gondolták, hogy ez sétagalopp lesz számukra, mi viszont bíztunk a képességeinkben. Azt gondolom, pánikba estek. Nem lehetett könnyű nekik, hogy gólokat kaptak Izlandtól. Az FK Krasznodar játékosát megkérdezték, hogy alaposan megünneplik-e a továbbjutást, mire ő sokat sejtetően csak ennyit válaszolt: „Nyilvánosan nem beszélünk alkoholról.”

England's Adam Lallana after the Round of 16 match at Stade de Nice, Nice, France., Image: 292535187, License: Rights-managed, Restrictions: WCDIRECT Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team/player/match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

England’s Adam Lallana after the Round of 16 match at Stade de Nice, Nice, France., Image: 292535187, License: Rights-managed, Restrictions: WCDIRECT Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team/player/match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Kapcsolódó Cikkek

 • Átvilágítják a Magyar Úszó Szövetséget

  Átvilágítják a Magyar Úszó Szövetséget

  A turizmusért felelős kormánybiztosként is dolgozó sportvezető, Bienerth Gusztáv az M4 Sport Sportreggeli című műsorában szerdán elmondta, teljes pénzügyi, gazdasági, jogi átvilágítás van folyamatban.

 • Egyre többen támogatják a budapesti olimpiát

  Egyre többen támogatják a budapesti olimpiát

  A legfrissebb közvélemény-kutatás szerint a magyar lakosság közel kétharmada (63 százalék) támogatja a 2024-es magyar olimpiai és paralimpiai pályázatot – derült ki a Budapest 2024 Nonprofit Zrt.

 • Maradona díszpolgár lesz

  Maradona díszpolgár lesz

  A legendás csatár május 10-én veszi át a kitüntetést, 30 évvel azután, hogy az argentinok világbajnok futballsztárjának vezérletével az SSC Napoli megnyerte első bajnoki címét.