2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Külföld

Bravúros sikert arattak a magyar kajakosok a gyorsasági világkupán

Két bronzérmet szereztek az utánpótláskorú magyar kajakosok szombaton a portugáliai Montemorban, az utolsó idei gyorsasági világkupán.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség honlapjának beszámolója szerint Katrinecz Rita és Malcsiner Eszter olimpiai versenyszámban, női 500 párosban szerzett bronzérmet és 200 méteren is hasonló bravúrt hajtott vége Szilágyi Anett és Simán Fanni, akik szintén dobogóra állhattak.

Vasárnap női négyesek 200- és 500 méteres versenyszámában és Braun Boróka révén K-1 5000 méteren lesz érdekelt az összesen nyolc utánpótlás női kajakosból álló magyar csapat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Zátonyra futott egy komp Calais-nál

  Zátonyra futott egy komp Calais-nál

  Kavicszátonyra futott vasárnap délután egy angol komp Calais francia kikötővárosnál; a fedélzetén lévő 313 utasnak nem esett baja – közölték az illetékes hatóságok.

 • Elárvereztek egy teljes falut

  Elárvereztek egy teljes falut

  Elárvereztek egy német falut, az egyetlen licitálónak 140 ezer eurót (mintegy 43 millió forintot) ért meg az Alwine nevű település.

 • A szakértő szerint igen kicsi az esély új szavazásra a Brexitről

  A szakértő szerint igen kicsi az esély új szavazásra a Brexitről

  A nehézkesen haladó tárgyalások ellenére kicsi az esély arra, hogy új szavazást tartsanak az Egyesült Királyságban az uniós kiválásról – mondta Gálik Zoltán, a Corvinus Egyetem docense az M1 aktuális csatornán vasárnap azzal kapcsolatban, hogy pénteken előzetes megállapodás született a kiválás legfontosabb feltételeiről.