EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb XXII.kerület

Budafokról az Eb-re

Lovrencsics Gergő hosszú utat tett meg, mire elmondhatta magáról, hogy a labdarúgó-válogatott szélsőjeként utazhat a franciaországi Európa-bajnokságra. A szolnoki születésű focista karrierje Budafokon indult 2006-ban, az NB II-ben mutatkozott be, most pedig a kontinens legjobbjai ellen készül.

Pireusz, 2015. október 11. Lovrencsics Gergő, miután gólt szerzett a Görögország-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Pireuszban, a Karaiszkakisz Stadionban 2015. október 11-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Lovrencsics Gergő
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.