2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb IX.kerület

Budapest, a zenélő város

Elindult a Zenélő Budapest programsorozat, melynek keretében három hónap alatt 520 minikoncertet hallgathatnak meg az érdeklődők. A Zenélő Budapest koncerthelyszínei: a Várkert Bazár Gloriettje, illetve neoreneszánsz udvara, a Szentháromság téren a Magyarság Háza erkélye, a Szent István-bazilika lépcsője, a Vajdahunyadvár udvara, a margitszigeti zenélő kút és idén új színhelyként a Műcsarnok lépcsője, a Deák, a Vörösmarty, valamint a Vigadó tér.  A közönség minden előadási napon –  ami helyszínenként változó – egymást követően két rövid koncertet élvezhet majd, a Deák, Vörösmarty, illetve Vigadó téren félóránként lesz egy-egy koncert a kijelölt napokon.

13254379_1742806142668062_6738261320189744177_n

fotó:facebook/ZenélőBudapest

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.