2018. január 16., kedd
Gusztáv

Extra

Cinthya Dictator: A betegségem tanított meg élni!

A fiatal fotóművész súlyos betegsége után kezdte el igazán élvezni az életet, addig még a széltől is óvta magát. Nem ivott, nem bulizott, egészségesen élt, mégis megtörtént a baj.

13423778_1379712525379348_6619963299951294180_n

Cinthya számára kinyílt a világ, mióta meggyógyult

Két éve már, hogy a celeblány sugárterápiás kezelése sikeresen véget ért, és szervezete győzött a nyirokmirigyrák elleni harcban, de a legnagyobb fordulat csak ezután következett.


– Egész életemben túlságosan vigyáztam magamra, odafigyeltem az egészségemre, mégis beteg lettem. Miután meggyógyultam, úgy voltam vele: minek élek, ha mindentől félek? Így az ezt követő évem már a szórakozás jegyében telt. Kihasználtam minden pillanat adta lehetőséget, és úgy érzem, csak a javamra vált. Nagyon sokat segített ez az időszak: jobban megismertem a világot és rengeteget fejlődött a személyiségem – mesélte a Lokálnak Cinthya, aki most ismét kicsit csendesebb, nyugodtabb időszakát éli.

– Amikor valaki egy ilyen jellegű betegséggel találkozik, elég sok minden megváltozik benne. Van, aki nagyon elkezdi értékelni az életét, én most azon vagyok, hogy akivé tett engem a betegségem, azt megtartsam, és meglássam, hogyan lehetnék jobb ember és jobb társ.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Megérezte édesanyja halálát Szulák Andrea

  Szulák Andrea mindig is különös kapcsolatot ápolt édesanyjával, halálának pillanatát is megérezte, igaz a színésznő akkor épp a Funny Girl címszerepében állt a színpadon.

 • Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor: Kétszer is meghaltam

  Oszter Sándor manapság a bírósági ügyei és tórendszere körüli balhék miatt szokott a címlapokra kerülni, de a színésznek mindig is kalandos volt az élete.

 • 44 évesen pózol bugyiban Heidi

  44 évesen pózol bugyiban Heidi

  Egy szál bugyiban reklámozza a német Topmodell leszek! című új műsorát Heidi Klum. A 44 éves szupermodellnek nincs takargatnivalója, és annyira dögös, hogy fiatal kolléganői csak irigykedhetnek rá.

 • 12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  12 évesen molesztálták Eliza Dushkut

  Szexuális zaklatás áldozatává vált Eliza Dushku James Cameron 1994-es Két tűz között című film forgatásán. Zaklatója nem más volt, mint Arnold Schwarzenegger kaszkadőrkoordinátora, Joel Kramer volt, aki hosszú évtizedeken át dolgozott Schwarzenegger dublőreként.