EUR: 308,63 Ft
CHF: 285,33 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Egyéb XVI.kerület

Családi fesztivál a sashalmi piacon

Június 18-án már ötödik alkalommal rendezik meg a Sashalmi Piacon (XVI. Sashal – mi tér 1.) a Sashalmi Családi Fesztivált.  Az érdeklődőket népi játszótér, babahe – mpergő, solymászbemutató, pónilovaglás,  kézműves sör, beer bike, street food vásár  és főzőverseny várja. A labdarúgó Európa bajnokság meccseit kivetítőn nézhetik  meg az érdeklődők, délután 16.30-tól a hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselő Freddie ad koncertet, de színpadra  lép a Kiskalász zenekar is, a Gesarol együttes pedig az utcabálhoz húzza a talpalávalót.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.