2018. február 25., vasárnap
Géza

Egyéb

Családjának adta a születésnapján nyert milliókat

Hetvenedik születésnapján nyert hárommillió forintot olvasónk, aki nem is lehetett volna nagylelkűbb. Családjának adta a nyereményt, és úgy érzi, minden forint jó helyre került.

– Szeretném elmesélni én is a nagy szerencsémet – írta lapunknak olvasónk, akinek négyese volt az Ötöslottón.


– Azon a héten töltöttem be a hetvenet. Csak vasárnap este kerestem rá az Ötöslottó nyerőszámaira és azonnal feltűnt, hogy az egyik kedvenc számomat – pont a hetvenest – kihúzták. A többi szám is ismerősnek tűnt, amikor pedig mindent leellenőriztem, kiderült, hogy négyesem van. Ráadásul akkor nagyon jól fizetett, mert 3 millió forintot nyertem, az előző heti négyes „csak” 900 ezret ért. Gyakorlatias ember lévén osztottam-szoroztam, listát írtam, kinek mennyit adjak, áthúztam, újravariáltam, mit mondjak, nagyon-nagyon izgalmas volt. Aznap nem szóltam senkinek, hétfőn reggel megérdeklődtem a teendőket, aztán irány a lottózó, bemutattam a szelvényt, majd egyeztettek. Kitöltötték a nagy nyereménynek számító összegről a nyomtatványt, nyilatkoztam, aláírtam és megnyugodva tértem haza, hogy ez most már tényleg igaz, bármilyen hihetetlen is. A nyeremény pedig nem sokkal később landolt a folyószámlámon. A gyerekeimnek és az unokáknak is egyenként mondtam el, kiélvezve a meglepetés okozta remek hangulatot. Nagyon jó élmény volt mindnyájunknak. Ami a pénzt illeti: szétosztottam a tágabb családban, minden forint jó helyre került. Megtapasztaltam, hogy adni sem egyszerű dolog, tiszteletben kell tartani a megajándékozandó személy méltóságát, nagyon tapintatosan kell eljárni, nehogy rosszul süljön el a dolog. Nekem talán tíz százalék ha maradt, de nem bánom. Továbbra is egyetlen szelvénnyel játszom. A számok mindegyikéhez kötődik valamilyen emlék, akárcsak az előtte megjátszottakhoz. Kedvelem a kerek, a dupla számokat, és valamiféle ritmusát kerestem a sorrendnek. Végtére is soha nem lehet tudni, mit hoz még a jövő…

, Image: 243000626, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Juicy Images

Fotó: illusztráció/profimedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.