EUR: 309,52 Ft
CHF: 289,48 Ft
2017. március 28., kedd
Gedeon, Johanna

Sport

Csank: Francia győzelmet hoz a nyitómeccs

Budapest, 2009. október 23. Csank János, a ZTE FC vezetőedzője. A felvétel a labdarúgó Soproni Liga tizenkettedik fordulójában játszott Budapest Honvéd - ZTE FC találkozón készült a kispesti Bozsik József Stadionban. MTI Fotó: Földi Imre

Csank János, a Lokál Eb-szakértője (Fotó: mti/Földi Imre)

Csank János lesz a Lokál Eb-szakértője. A korábbi szövetségi kapitány vezeti fel mindig a nap általunk legfontosabbnak vélt mérkőzését. A szakember a nyitómeccsen, a Franciaország–Románia mérkőzésen hazai győzelmet vár.
– Bár volt már olyan, hogy egy Eb vagy vb nyitómeccsén megviccelték a házigazdákat, ez most nem történik meg. A románokat láttuk, hiszen a mi selejtezőcsoportunkból jutottak ki, és bátran állíthatjuk, semmi extrát nem nyújtottak. A franciák viszont „nagyon jól néznek ki”, és biztosan hatalmas szurkolói támogatást kapnak. Persze ne felejtsük el, hogy mivel házigazdák, a világbajnokság óta nem játszottak tétmérkőzést, de ez nem lehet számukra kifogás. Bár pontos eredményt nagyon nehéz tippelni, biztosra veszem, hogy a franciák nyerik a nyitómeccset.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vb-selejtezők: a neheze még hátravan

    Vb-selejtezők: a neheze még hátravan

    Félidejéhez érkezett a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság selejtezősorozata. Bár egyelőre még korai lenne hosszú távú következtetéseket levonni egy-egy válogatott részvételi esélyeiről, több csoportban is vannak érdekességek.

  • A Napoli edzője Arany Kispadot nyert

    A Napoli edzője Arany Kispadot nyert

    Maurizio Sarri, a Napoli labdarúgócsapatának trénere kapta meg a 2015/2016-os olasz szezon legjobb edzőjének járó díjat, a Panchina d’Orót (Arany Kispad).