EUR: 307,98 Ft
CHF: 265,56 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Sport

Csank János: Az angolok megcsípik a meccset

Budapest, 2009. október 23. Csank János, a ZTE FC vezetőedzője. A felvétel a labdarúgó Soproni Liga tizenkettedik fordulójában játszott Budapest Honvéd - ZTE FC találkozón készült a kispesti Bozsik József Stadionban. MTI Fotó: Földi Imre

Csank János szerint az angolok az esélyesebbek. (MTI Fotó: Földi Imre)

Csank János, a Lokál szakértője a mai nap mérkőzésének a Szlovákia-Anglia összecsapást választotta.

– Bár az első mérkőzésen meg szenvedtek, a második körben már látszott az a lendületes, dinamikus futball, amely a szlovákokat jellemzi. Rohadt rizikós mérkőzés lesz ez angoloknak, hiszen mindenki többet várt tőlük, bevallom, én is. Ez nem változott, nagyon jó csapatnak érzem az angolokat, de szerkezeti problémát vélek felfedezni. Úgy látom, túl sok a támadó a pályán, köztük olyanok is, akikben nincs benne a gól, így lényegében egymást zavarják. Ráadásul mivel a kapitány sok támadót küld pályára, ezért a középpályán nem olyan erősek az angolok. És ehhez még hozzá kell venni, hogy “könnyű” gólokat kapnak. Igazi ki-ki meccs jön, de ha a hibákat kiküszöbölik az angolok, megcsípik a meccset.

Kapcsolódó Cikkek

 • Emlékezzünk a nagyokra!

  Emlékezzünk a nagyokra!

  Bár manapság nem igazán találunk örömre okot, ha a magyar labdarúgó-válogatottra gondolunk, azért voltak idők, amikor büszkén mondhattuk, hogy a magyar futball a világ élvonalába tartozik.

 • Ilyen volt a Storck-éra

  Ilyen volt a Storck-éra

  Közös megegyezéssel szerződést bontott a Magyar Labdarúgó Szövetség és Bernd Storck, szövetségi kapitány. A német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott. Az MLSZ döntése egyáltalán nem meglepő, hiszen nem tudta meglovagolni a tavalyi Európa bajnokságon elért szép eredmények hullámait, illetve a jövő évi világbajnokságra sem sikerült kijuttatnia a csapatot.

 • Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  Büszkék vagyunk rád, Zsuzsi!

  A hétvégi 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – V4 Futóhétvégén egészen pontosan 31920 futót regisztráltak, azaz messze megdőlt a korábbi nevezési rekord, mely akkor kicsivel haladta meg a harminc ezret!