EUR: 307,79 Ft
CHF: 282,02 Ft
2017. május 25., csütörtök
Orbán

Sport

Csank János: Az angolok megcsípik a meccset

Budapest, 2009. október 23. Csank János, a ZTE FC vezetőedzője. A felvétel a labdarúgó Soproni Liga tizenkettedik fordulójában játszott Budapest Honvéd - ZTE FC találkozón készült a kispesti Bozsik József Stadionban. MTI Fotó: Földi Imre

Csank János szerint az angolok az esélyesebbek. (MTI Fotó: Földi Imre)

Csank János, a Lokál szakértője a mai nap mérkőzésének a Szlovákia-Anglia összecsapást választotta.

– Bár az első mérkőzésen meg szenvedtek, a második körben már látszott az a lendületes, dinamikus futball, amely a szlovákokat jellemzi. Rohadt rizikós mérkőzés lesz ez angoloknak, hiszen mindenki többet várt tőlük, bevallom, én is. Ez nem változott, nagyon jó csapatnak érzem az angolokat, de szerkezeti problémát vélek felfedezni. Úgy látom, túl sok a támadó a pályán, köztük olyanok is, akikben nincs benne a gól, így lényegében egymást zavarják. Ráadásul mivel a kapitány sok támadót küld pályára, ezért a középpályán nem olyan erősek az angolok. És ehhez még hozzá kell venni, hogy “könnyű” gólokat kapnak. Igazi ki-ki meccs jön, de ha a hibákat kiküszöbölik az angolok, megcsípik a meccset.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordpénzt kap a lábára

  Rekordpénzt kap a lábára

  Minden idők legnagyobb pénzét vágja zsebre Odell Beckham Jr., az NFL-ben szereplő New York Giants elkapója, akinek a Nike a liga történetének legdrágább cipőszerződését adja meg.

 • Szép volt, fiúk!

  Szép volt, fiúk!

  Minden labdarúgást szerető ember nehezen viseli, ha nagy nevek döntenek úgy, hogy többet nem lépnek pályára profiként.

 • Világszám a Batthyány térnél

  Világszám a Batthyány térnél

  Nem kérdéses, hogy a FINA 2017 Világbajnokság egyik fő világszáma az óriás-toronyugrás lesz. A versenyszámot ugyanis még sehol a világon nem rendezték meg úgy, hogy a versenyzőknek egy folyóba kell érkezniük.