2018. május 23., szerda
Dezső

Sport

Csank meg a tuti: A németek legyőzik a lengyeleket is

Budapest, 2009. október 23. Csank János, a ZTE FC vezetőedzője. A felvétel a labdarúgó Soproni Liga tizenkettedik fordulójában játszott Budapest Honvéd - ZTE FC találkozón készült a kispesti Bozsik József Stadionban. MTI Fotó: Földi Imre

Csank János német győzelmer vár a lengyelek ellen (fotó: mti/Földi Imre)

Csank János, a Lokál szakértője szerint a Németország–Lengyelország mérkőzésen (21 óra) a világbajnok fog nyerni.

– A lengyelek „érdekesek”, bár hozzá kell tenni, ők tipikusan arra törekszenek, hogy elrontsák az ellenfél játékát. Ha annak idején én húztam volna olyan védőfalat a magyar válogatott kapujától 30-35 méterre, mint azt a lengyelek teszik, azt mondták volna: azért csinálja, mert kapus volt. Ez a meccs vízválasztó lesz, és bár a lengyelek masszív játékot játszanak, gól nincs bennük, így a németek nyernek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózókkal barátkozott a világbajnok kapus

  Maffiózóknak tett szívességeket három futballista. Az Olasz Labdarúgó-szövetség nyomozati adatokra hivatkozva azt közölte, hogy a világbajnok Pepe Reina, Paolo Cannavaro és Salvatore Aronica kapcsolatban állt a nápolyi bűnszervezet, a camorra néhány tagjával.

 • Pogba Mekkába zarándokolt

  Pogba Mekkába zarándokolt

  Mekkába zarándokolt Paul Pogba. A világ legdrágább futballistája tavaly már járt a muszlimok szent helyén, és Allahnak is megköszönte, hogy a Manchester Unitedben játszhat.

 • Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

  Újabb sikeres hétvégén van túl Keszthelyi Vivien, aki egyedüli magyarként, s egyben a világ legfiatalabb GT-kategóriás női autóversenyzőjeként ezúttal a németországi Lausitzringen gyarapította értékes pontjait két, a beállítási nehézségek miatt erőn felül megszerzett negyedik helyezésével.