2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Darabjaira hullott Kiara családja

Két hónappal meghosszabbította a bíróság az éhen halt gyöngyösi kislány szüleinek előzetes letartóztatását. Az apai nagymama szerint a szülők kapcsolata nem éli túl az eljárást, a nagyobbik kislányt, Kincsőt pedig még ő sem láthatja.

A tragikus sorsú, tizennyolc hónapos Kiara nevét akkor ismerte meg az ország, amikor a csöppség éhen halt. Szüleit letartóztatták, nővérét, a négyéves Kincsőt az anyai nagyszülőknél helyezte el a gyámhatóság, onnan nevelőszülőkhöz került.


– Széthullott a családunk: a fiam börtönben ül, a kisunokám a temetőben nyugszik, nővérét, Kincsőt pedig egy idegen városban, idegen emberek nevelik. Pedig én is tudtam volna őt gondozni. Anyák napján láttam a kicsit utoljára, pedig a fiam is minden telefonhívásakor róla érdeklődik. Azóta nincs hírem Kincsőről, a gyöngyösi gyámhatóság pedig semmit nem mond róla – mondja megtörten a hetvenhat éves nagymama.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Irénke néni a minap Hevesre utazott, átadta a nevelőszülőknek Kincső kedvenc játékait. Miközben kipakolt a táskájából, meghallotta a szomszéd szobában játszó unokája hangját. Kérte, hogy láthassa a kicsit, de nem engedték.


– Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy miért nem volt erélyesebb a fiam, akkor talán elkerülhető lett volna a tragédia. De hát gyakran pörölt az élettársával, hogy vigye el a háziorvoshoz Kiarát. Hiába. Még az apósát is megkérte, beszéljen a lánya fejével, de a nagypapa azt felelte, oldják meg ők ezt a problémát. Médea ugyanis attól rettegett, ha meglátja az orvos, hogy a gyerek lefogyott, a gyámügy azonnal elveszi tőle a kicsit.

Eközben a bíróság meghosszabbította Kiara szüleinek előzetes letartóztatását. A nagymama úgy véli, kőfaragó fia kapcsolata nem éli túl a tragédiát és az azt követő büntetőeljárást. Irénke néni abban reménykedik, ha Guszti kiszabadul, hozzá költözik majd és együtt nevelhetik Kincsőt.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Fordított életet élt az anya

Médea pszichés betegségben szenvedett, szednie kellett volna a gyógyszereit, de nem tette. Fordított életet élt, késő hajnalig járt-kelt a lakásban, napközben aludt a gyerekekkel – tudta meg a Lokál. – Az apa csinált reggelit a kicsiknek, majd elindult dolgozni és csak este tízkor ért haza, így fordulhatott elő, hogy a szülők nem is nagyon beszéltek egymással.

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.