EUR: 309,50 Ft
CHF: 289,18 Ft
2017. március 25., szombat
Irén, Írisz

Külföld

Dráma! Balul sikerült szelfi miatt heten fulladtak a Gangeszbe

Hét fiatal fulladt a Gangesz folyóba egy sikertelen szelfikészítés következtében – közölte csütörtökön a helyi rendőrség.

Az eset szerdán történt az észak-indiai Uttar Pradesh állam fővárosa, Laknautól 89 kilométerre nyugatra fekvő Kánpurban.

A hatóságok szerint a hét fiatal fürdeni indult a Gangeszbe, amikor egyikőjük elvesztette az egyensúlyát szelfizés közben és egy erős áramlat elsodorta. A barátai egymás után fulladtak bele a folyóba, amikor megpróbálták kimenteni a társaikat. A rendőrség már kiemelte a holttesteket a vízből.

A mumbai hatóságok nemrég 16 olyan zónát – köztük számos tengerparti sétányt – jelöltek ki az ország pénzügyi központjának környékén, ahol tilos szelfizni, mivel ezeken a helyeken korábban számos haláleset történt a felelőtlen fotózkodás miatt.

Kapcsolódó Cikkek

  • EU-csúcs: Aláírták az évfordulós nyilatkozatot

    EU-csúcs: Aláírták az évfordulós nyilatkozatot

    Az Európai Unió tagországainak állam-, illetve kormányfői, valamint az uniós központi intézmények vezetői szombaton délelőtt Rómában aláírták azt a közös nyilatkozatot, amelyben kiállnak az unión belüli együttműködés folytatása, az EU előtt álló példátlan kihívások jövőbeni közös kezelése mellett.

  • EU-csúcs – Lezárták Róma központját

    EU-csúcs – Lezárták Róma központját

    Üres szellemvárosra emlékeztet az olasz főváros központja, amelyet szombaton teljesen lezártak még a gyalogosforgalom előtt is a Római Szerződés aláírásának 60.