EUR: 309,49 Ft
CHF: 288,46 Ft
2017. március 30., csütörtök
Zalán

Extra

Elbúcsúztatták Rajhona Ádámot

Rajhona Ádám Jászai Mari-díjas színész, szinkronszínész, érdemes művész május végén hunyt el. A színész hosszan tartó tüdőbetegséggel küzdött, pályatársai azonban mindig életvidám, a világra örök kíváncsisággal tekintő embernek írták le.

Rajhona Ádám búcsúztatóját csütörtök délután tartották a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben, ahol családtagok és közeli barátok rótták le kegyeletüket. Tiszteletüket tették a Vígszínház tagjai és jó barátai is, többek között Kern András, Eszenyi Enikő, Hegyi Barbara, Lukács Sándor és Halász Judit is.
Rajhona Ádámot nem a fővárosban, hanem vidéken helyezik örök nyugalomra, utolsó útjára már csak legszűkebb hozzátartozói kísérik majd el.
– Pénteken, szűk családi körben fogjuk eltemetni Ádámot, Balatonarácson. A férjem felkészült korábban, tudta mi vár rá és az utolsó pillanatig méltóságteljesen viselte a betegségét – mondta a Lokálnak Rajhona Ádám özvegye, Adrienn, aki lányukkal és iker fiaival gyászolja férjét.

A bensőséges hangulatú szertartáson, elhangzott, hogy a néhai színész szerette az erdélyi ételeket, leghőbb vágya az volt, hogy az összes mediterrán országba ellátogathasson, kivételes kíváncsisága és tájékozottsága miatt pedig nem volt olyan téma, amiről nem lehetett vele beszélgetni, a sport sem esett kívül a látóterén, a boksztól a curlingig minden érdekelte. Rajhona Ádámot jó barátja, Hegedűs D. Géza is szívhez szólóan búcsúztatta, mint mondta, nem tudja elképzelni nélküle a színházi öltözőket, hiányolni fogja a művészi nagyságát és a személyével járó vidámságot.

Kapcsolódó Cikkek

  • Filmszereplő lett Pásztor Anna

    Filmszereplő lett Pásztor Anna

    Elkészült az Anna and the Barbies zenekar első dokumentumfilmje, az Álmatlan, amelyet a csapat tavalyi, Fővárosi Nagycirkuszban tartott lemezbemutatója ihletett.

  • Brad Pitt titokban látogatja a gyerekeit

    Brad Pitt titokban látogatja a gyerekeit

    Brad Pitt Kambodzsába utazott, ahol Angelina Jolie legújabb filmjét forgatja, és ahova a gyerekeit is magával vitte. A válófélben lévő pár nem békül, de végre szóba állnak egymással.